Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Evvah" data-source="post: 122818" data-attributes="member: 11163"><p><strong>Kesinlikle fonlu okumanızı tavsiye ediyorum, orjinal hali ile buyrun:</strong></p><p><strong>Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V - İlyas Uçar - Ebû Rudeyha - Evvâh - Kişisel Bilgi Sitesi</strong></p><p> </p><p><span style="color: #ff0000"><u><em><strong>Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V</strong></em></u></span></p><p> </p><p><em>Peçeli haramzâdelerin ifrit duruşlarına,</em></p><p><em>kan kokulu gecelerin habîs yortularına,</em></p><p><em>alev topu püsküren ejderhaların bakışlarına,</em></p><p><em>aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.</em></p><p> </p><p><em>Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,</em></p><p><em>hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.</em></p><p> </p><p><em>Entarisi mor benekli masum kız çocuklarına,</em></p><p><em>katar katar göç eden kuşların kanatlarına,</em></p><p><em>altından nehirler akan cennet muştularına,</em></p><p><em>aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.</em></p><p> </p><p><em>Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,</em></p><p><em>hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.</em></p><p> </p><p><em>Oluk oluk akan acıların onmaz sızılarına</em></p><p><em>zamanın şakakları üzerine düşen aklarına</em></p><p><em>La edrî deyip ağlayan âşıkların aşklarına</em></p><p><em>aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.</em></p><p> </p><p><em>Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,</em></p><p><em>hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.</em></p><p> </p><p><em>Tanklar arasında kalan çocukların dualarına,</em></p><p><em>dününü kaybetmiş bîçârelerin yarınlarına,</em></p><p><em>zihni çoraklaşmamış masumların akıllarına,</em></p><p><em>aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.</em></p><p> </p><p><em>Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,</em></p><p><em>hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.</em></p><p> </p><p><em>Kabus dolu günlerimin çıkmaz sokaklarına</em></p><p><em>Sensizliğe katlanamayacak yüreğin ağlamalarına</em></p><p><em>beni bulma diye oynadığım saklambaç oyunlarına</em></p><p><em>aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.</em></p><p> </p><p><em>Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,</em></p><p><em>hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.</em></p><p> </p><p><strong>İlyas Uçar - Evvâh - Ebu Rudeyha</strong></p><p><strong>13.04.2009 - 00.05</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Evvah, post: 122818, member: 11163"] [B]Kesinlikle fonlu okumanızı tavsiye ediyorum, orjinal hali ile buyrun:[/B] [B]Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V - İlyas Uçar - Ebû Rudeyha - Evvâh - Kişisel Bilgi Sitesi[/B] [COLOR=#ff0000][U][I][B]Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V[/B][/I][/U][/COLOR] [I]Peçeli haramzâdelerin ifrit duruşlarına,[/I] [I]kan kokulu gecelerin habîs yortularına,[/I] [I]alev topu püsküren ejderhaların bakışlarına,[/I] [I]aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.[/I] [I]Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,[/I] [I]hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.[/I] [I]Entarisi mor benekli masum kız çocuklarına,[/I] [I]katar katar göç eden kuşların kanatlarına,[/I] [I]altından nehirler akan cennet muştularına,[/I] [I]aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.[/I] [I]Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,[/I] [I]hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.[/I] [I]Oluk oluk akan acıların onmaz sızılarına[/I] [I]zamanın şakakları üzerine düşen aklarına[/I] [I]La edrî deyip ağlayan âşıkların aşklarına[/I] [I]aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.[/I] [I]Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,[/I] [I]hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.[/I] [I]Tanklar arasında kalan çocukların dualarına,[/I] [I]dününü kaybetmiş bîçârelerin yarınlarına,[/I] [I]zihni çoraklaşmamış masumların akıllarına,[/I] [I]aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.[/I] [I]Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,[/I] [I]hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.[/I] [I]Kabus dolu günlerimin çıkmaz sokaklarına[/I] [I]Sensizliğe katlanamayacak yüreğin ağlamalarına[/I] [I]beni bulma diye oynadığım saklambaç oyunlarına[/I] [I]aldırış etmeksizin yine düştün gönlüme yâr.[/I] [I]Heyhât, aşkına düştüm, aşkınla düştüm,[/I] [I]hayal mavisi gözlerinden çisil çisil.[/I] [B]İlyas Uçar - Evvâh - Ebu Rudeyha[/B] [B]13.04.2009 - 00.05[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yine düştün gönlüme yâr: Hiç kimseye yazılan şiirler-V
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…