Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yokluğunun Ardından
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SüPRiZ_" data-source="post: 134586" data-attributes="member: 13496"><p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bir veda hutbesiyle ayrıldın aramızdan </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Sonra sahabelerin birer birer ardından. </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bizimde bahtımıza acı yalnızlık düştü. </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Anladım bülbül, gül'e neden küstü </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Sene 632 </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ne hicranla yıkanmış bir yıl </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Evrenin tüm saatleri ayrılığa kuruldu </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ashabın hıçkırıkları tüm şiirlerin fonuydu </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bir tepeye tırmandım, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ceylan vari adımlarla ağır ağır </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bu veda haberini duymaktansa ashab </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Razı ebediyen olmaya sağır </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ümmetim dedin, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ümmetim dedin </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Belki bu size son seslenişim bilemem </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Dedin ve yangın düştü. </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yüzbin sahabe'nin kalbine aniden </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Korkarım Ebu Bekr'in (r.a.) saçına ak düşürür bu veda </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Korkarım Ömer'in ( r.a) yüzüne tebessüm uğramaz bir daha </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bedel-i Haram'da hiçbir ayrılık böyle can yakmadı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yusuf'ların yüzüne hicran beni düştü </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Mecnunların derdi başka, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Leylalar anlamadı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yetimlerin de başını okşayan bir mübarek elin vardı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Şimdi yoksun </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">O yetimlerin de başı tozlara bulandı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bu ayrılık Yakupları, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Tekrar kör edecek korkarım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Korkarım Yusuflar, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Tekrar dönecek zindanlara </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ferhatların tırnakları dayanır mı bilmem </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Sen gittin </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yalancı güneş kaldı ufkumuzu aydınlatmaya çalışan </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Tadı yok güllerin artık, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Onlar da yalan </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Sen yürürken Mekke sokaklarında </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Adım adım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ardında gülden güzel kokun kalırdı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Rüzgarlar öpmeden geçmez saçlarını </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ceylanları bile, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Kendinden geçiren güzel gözlerin vardı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Şimdi yoksun </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">O güzel kokunu da </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bizden zalim bir rüzgar aldı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Anaları sütten kesti bu veda </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bebeklerin emdiğinin zehirden farkı yok </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ya seher kuşları, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Kimin için söylesin şarkılarını şimdi </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Vefakar örümceğin, </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yeni bir ağı örmeğe takati yok </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ömer'in (r.a) kamburu arttı diyorlar </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yokluğunun ardından </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ali'yi (r.a) dert sardı </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Dertleşeceği sırdaşı yok </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bilal'in de (r.a) boğazında düğüm düğüm nefes </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Zira çağırırken ümmeti Namaza </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Hayyaelfelah hayyaelfelah </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Gelenler içinde </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ümmetin Efendisi (s.a.v) yok </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Şimdi anladım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Yıldızlar neden ardından </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Birer birer etmekte firar </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Anladım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Kırlangıçlar neden bu kadar kısa yaşar </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Anladım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Kelebekleri ateşlere sürükleyen aşkının sırrını </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Şimdi anladım </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Bebekler neden ağlayarak doğar </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Sen niye ağlarsın ey Osman (r.a) </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Zira vuslatın ancak ömrün kadar </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Ben yanayım halime bir kandil gibi </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Usul usul </span></span></em></strong></p> <p style="text-align: left"><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: royalblue">Zira benim kavuşmam çok düşük bir ihtimal </span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SüPRiZ_, post: 134586, member: 13496"] [LEFT][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=royalblue]Bir veda hutbesiyle ayrıldın aramızdan Sonra sahabelerin birer birer ardından. Bizimde bahtımıza acı yalnızlık düştü. Anladım bülbül, gül'e neden küstü Sene 632 Ne hicranla yıkanmış bir yıl Evrenin tüm saatleri ayrılığa kuruldu Ashabın hıçkırıkları tüm şiirlerin fonuydu Bir tepeye tırmandım, Ceylan vari adımlarla ağır ağır Bu veda haberini duymaktansa ashab Razı ebediyen olmaya sağır Ümmetim dedin, Ümmetim dedin Belki bu size son seslenişim bilemem Dedin ve yangın düştü. Yüzbin sahabe'nin kalbine aniden Korkarım Ebu Bekr'in (r.a.) saçına ak düşürür bu veda Korkarım Ömer'in ( r.a) yüzüne tebessüm uğramaz bir daha Bedel-i Haram'da hiçbir ayrılık böyle can yakmadı Yusuf'ların yüzüne hicran beni düştü Mecnunların derdi başka, Leylalar anlamadı Yetimlerin de başını okşayan bir mübarek elin vardı Şimdi yoksun O yetimlerin de başı tozlara bulandı Bu ayrılık Yakupları, Tekrar kör edecek korkarım Korkarım Yusuflar, Tekrar dönecek zindanlara Ferhatların tırnakları dayanır mı bilmem Sen gittin Yalancı güneş kaldı ufkumuzu aydınlatmaya çalışan Tadı yok güllerin artık, Onlar da yalan Sen yürürken Mekke sokaklarında Adım adım Ardında gülden güzel kokun kalırdı Rüzgarlar öpmeden geçmez saçlarını Ceylanları bile, Kendinden geçiren güzel gözlerin vardı Şimdi yoksun O güzel kokunu da Bizden zalim bir rüzgar aldı Anaları sütten kesti bu veda Bebeklerin emdiğinin zehirden farkı yok Ya seher kuşları, Kimin için söylesin şarkılarını şimdi Vefakar örümceğin, Yeni bir ağı örmeğe takati yok Ömer'in (r.a) kamburu arttı diyorlar Yokluğunun ardından Ali'yi (r.a) dert sardı Dertleşeceği sırdaşı yok Bilal'in de (r.a) boğazında düğüm düğüm nefes Zira çağırırken ümmeti Namaza Hayyaelfelah hayyaelfelah Gelenler içinde Ümmetin Efendisi (s.a.v) yok Şimdi anladım Yıldızlar neden ardından Birer birer etmekte firar Anladım Kırlangıçlar neden bu kadar kısa yaşar Anladım Kelebekleri ateşlere sürükleyen aşkının sırrını Şimdi anladım Bebekler neden ağlayarak doğar Sen niye ağlarsın ey Osman (r.a) Zira vuslatın ancak ömrün kadar Ben yanayım halime bir kandil gibi Usul usul Zira benim kavuşmam çok düşük bir ihtimal [/COLOR][/FONT][/I][/B][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yokluğunun Ardından
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…