Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yokluğunun Ardindan
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurhadimi" data-source="post: 27355" data-attributes="member: 526"><p><strong>Yokluğunun ardından...</strong> </p><p></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bir veda hutbesiyle ayrıldın aramızdan</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sonra sahabelerin birer birer ardından</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bizimde bahtımıza acı yalnızlık düştü</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Anladım sensiz bülbül güle neden küstü</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sene 632.Ne hicranla yıkanmış bir yıl</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Evrenin tüm saatleri ayrılığa kuruldu</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ashabın hıçkırıkları tüm şiirlerin fonuydu</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Gökyüzüne dokunsan ağlıyacak</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Zira tüm bulutlar grinin en koyu tonuydu</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bir tepeye tırmandın ağır ağır</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bu veda haberin duymaktansa Ashab</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Razı ebediyyen olmaya sağır!</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ümmetim dedin, ümmetim…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Belki bu size son seslenişim bilemem dedin</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>ve yangın düştü kalbine yüzbin sahabenin aniden</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Korkarım,Ebubekir’in saçlarını beyazlatır bu veda</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Korkarım Ömer’in yüzüne tebessüm uğramaz bir daha</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Belde-i haramda hiçbir ayrılık böyle can yakmadı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Yusuf’ların nur yüzüne hicran düştü</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Mecnun’ların derdi büyük,Leyla’lar anlamadı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Yetimlerin başını okşayan bir mübarek elin vardı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sen yoksun o yetimlerinde saçları tozalara bulandı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Korkarım bu ayrılık Yakup’ları tekrar kör edecek</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Korkarım, Yusuf’lar tekrar dönecek zindanlara</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ferhat’ların tırnakları dayanırmı bilmem</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sen gittin</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Yalancı güneş kaldı ufkumuzu aydınlatmaya çalışan</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Tadı yok güllerin artık onlarda yalan</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sen yürürken Mekke sokaklarında adım adım..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ardından gülden güzel kokun kalırdı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Rüzgarlar öpmeden geçemez saçlarını</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ceylanları bile kendinden geçiren güzel gözlerin vardı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Şimdi yoksun</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>O güzel kokunuda bizden zalim bir rüzgar aldı</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Anaları sütten kesti bu veda</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bebeklerin emdiğinin zehirden farkı yok</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ya seher kuşları kimin için söylesin şarkılarını şimdi?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Vefakar örümceğin yeni bir ağ örmeye takadi yok!</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ömer’in kamburu arttı diyorlar yokluğunun ardından</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ali’yi dert sardı dertleşeceği sırdaşı yok..</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Bilal’inde boğazında düğüm,düğüm nefesi</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Zira çağırırken ümmetini namaza Hayyalelfelah,hayyalelfelah…</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Gelenlerin içinde ümmetin efendisi yok!!</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Şimdi anladım yıldızlar neden ardından birer,birer etmekte firar</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Anladım kırlangıçlar neden bu kadar kısa yaşar</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Anladım kelebekleri ateşlere sürükleyen Aşk’ının sırrını</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Şimdi anladım bebekler neden ağlayarak doğar</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Sen niye ağlarsın Ey Osman?</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Zira senin vuslatın ancak ömrün kadar</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Ben yanayım halime bir kandil gibi usul,usul</strong></span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-family: 'Verdana'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: dimgray"><strong>Zira benim kavuşmam çok düşük bir ihtimal.</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurhadimi, post: 27355, member: 526"] [B]Yokluğunun ardından...[/B] [LEFT][FONT=Verdana][SIZE=3][COLOR=dimgray][B]Bir veda hutbesiyle ayrıldın aramızdan Sonra sahabelerin birer birer ardından Bizimde bahtımıza acı yalnızlık düştü Anladım sensiz bülbül güle neden küstü Sene 632.Ne hicranla yıkanmış bir yıl Evrenin tüm saatleri ayrılığa kuruldu Ashabın hıçkırıkları tüm şiirlerin fonuydu Gökyüzüne dokunsan ağlıyacak Zira tüm bulutlar grinin en koyu tonuydu Bir tepeye tırmandın ağır ağır Bu veda haberin duymaktansa Ashab Razı ebediyyen olmaya sağır! Ümmetim dedin, ümmetim… Belki bu size son seslenişim bilemem dedin ve yangın düştü kalbine yüzbin sahabenin aniden Korkarım,Ebubekir’in saçlarını beyazlatır bu veda Korkarım Ömer’in yüzüne tebessüm uğramaz bir daha Belde-i haramda hiçbir ayrılık böyle can yakmadı Yusuf’ların nur yüzüne hicran düştü Mecnun’ların derdi büyük,Leyla’lar anlamadı Yetimlerin başını okşayan bir mübarek elin vardı Sen yoksun o yetimlerinde saçları tozalara bulandı Korkarım bu ayrılık Yakup’ları tekrar kör edecek Korkarım, Yusuf’lar tekrar dönecek zindanlara Ferhat’ların tırnakları dayanırmı bilmem Sen gittin Yalancı güneş kaldı ufkumuzu aydınlatmaya çalışan Tadı yok güllerin artık onlarda yalan Sen yürürken Mekke sokaklarında adım adım.. Ardından gülden güzel kokun kalırdı Rüzgarlar öpmeden geçemez saçlarını Ceylanları bile kendinden geçiren güzel gözlerin vardı Şimdi yoksun O güzel kokunuda bizden zalim bir rüzgar aldı Anaları sütten kesti bu veda Bebeklerin emdiğinin zehirden farkı yok Ya seher kuşları kimin için söylesin şarkılarını şimdi? Vefakar örümceğin yeni bir ağ örmeye takadi yok! Ömer’in kamburu arttı diyorlar yokluğunun ardından Ali’yi dert sardı dertleşeceği sırdaşı yok.. Bilal’inde boğazında düğüm,düğüm nefesi Zira çağırırken ümmetini namaza Hayyalelfelah,hayyalelfelah… Gelenlerin içinde ümmetin efendisi yok!! Şimdi anladım yıldızlar neden ardından birer,birer etmekte firar Anladım kırlangıçlar neden bu kadar kısa yaşar Anladım kelebekleri ateşlere sürükleyen Aşk’ının sırrını Şimdi anladım bebekler neden ağlayarak doğar Sen niye ağlarsın Ey Osman? Zira senin vuslatın ancak ömrün kadar Ben yanayım halime bir kandil gibi usul,usul Zira benim kavuşmam çok düşük bir ihtimal.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/LEFT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yokluğunun Ardindan
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…