Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Yoksun...(Mehmet Ercan)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 201407" data-attributes="member: 157"><p>[DM="Mehmet Ercan - Yoksun (Siir)"]xdg2nj[/DM]</p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Ben ciğerlerime mayın döşüyorum sana koşarken</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Sen yoksun</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Önce bir şiir itiyor dilimi geriye </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Adından öpüyorum,geçiyor</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kim inanır buna leyli?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kaç adam sevdiğini adından öper?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kaç sevgili adını öptürmeyi becerir?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Sana, adına hayal denen bir yalan söyleyeyim leyli</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Sen ben </span></span><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ben sen olayım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Gül suyu yağsın bulutlardan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Varlığımızı eritelim be leyli </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Sesin sesime alaşım olsun</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Duydun mu </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Rüyanın karesiydi bu</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Hayalin ölüsü </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Çünkü herkesin göğüne gömülen bulutlar yok bende</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Çünkü baktığını çöl gören bir deliyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Çünkü aklım yok bende </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kalbim bende yok!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kalbin bende yok!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Yoksun!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Arıyorum</span></span><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">...Eriyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Kendini nereye sakladın be leyli?</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Ellerimde beynine hançer saplanmış bir adamın resmi </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Yoksun..!!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Sağına konduruyorum yokluğunu</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Soluna eğiyorum yokluğumu </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">iki ucu kendim olduğum bu savaşta</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ceset olmaya hazırım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Bir iyiliğe var mısın ? </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Gözlerinin beyazına sarılayım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">Çimende saçların kırkbin düğüm olsun...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">bizi yazıyorum </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">aklını gül yağıyla ateşe vermiş beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ve az kaldın seni yazıyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ben içinin kılıncında ki kanı seven </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">yani hiç kimse yani bilmiyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">yani aşk nereye kaldırdı beni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">bulamıyorum.....</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ferim , kefensiz artık</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">afet halinde tenim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">tutkal türküler dinliyor kırıklıklarım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ucuz bir sesle..</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">sonra korkuyorum rüzgardan </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">hiç yerlere pusuyorum</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">burda yokum orda değil</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">kendimi yedim ben bitti herkesliğim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ölsem hani , hani ölebilsem</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">cesedimden bile anlamazlar </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">dünyayı katlettiğimi....</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">ve sen</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">duymadığım cümlelerimin öznesini yüklenen,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">olumsuz sesleniyorum ahrazlığına</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">gelme..!!</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">acının karnında ki sancı,</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">sensiz ölesim doğmakta...</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">gelme..!! </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">saçlarına sıçrayacak yoksa kalbimin kanseri</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">gidecek kış gözlerinden</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">sel altında kalacak sesin</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">tekmelenecek varlığın </span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">çıkacaksın dünyadan....</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">şiir: Ersin Dursun</span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black">yorum: Mehmet Ercan</span></span><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span> <span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: Black"></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 201407, member: 157"] [DM="Mehmet Ercan - Yoksun (Siir)"]xdg2nj[/DM] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Ben ciğerlerime mayın döşüyorum sana koşarken [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Sen yoksun [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Önce bir şiir itiyor dilimi geriye [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Adından öpüyorum,geçiyor [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kim inanır buna leyli? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kaç adam sevdiğini adından öper? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kaç sevgili adını öptürmeyi becerir? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Sana, adına hayal denen bir yalan söyleyeyim leyli [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Sen ben [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Black]ben sen olayım [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Gül suyu yağsın bulutlardan [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Varlığımızı eritelim be leyli [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Sesin sesime alaşım olsun [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Duydun mu [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Rüyanın karesiydi bu [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Hayalin ölüsü [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Çünkü herkesin göğüne gömülen bulutlar yok bende [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Çünkü baktığını çöl gören bir deliyim [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Çünkü aklım yok bende [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kalbim bende yok! [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kalbin bende yok! [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Yoksun! [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Arıyorum[/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Black]...Eriyorum [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Kendini nereye sakladın be leyli? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Ellerimde beynine hançer saplanmış bir adamın resmi [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Yoksun..!! [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Sağına konduruyorum yokluğunu [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Soluna eğiyorum yokluğumu [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]iki ucu kendim olduğum bu savaşta [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]ceset olmaya hazırım [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Bir iyiliğe var mısın ? [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Gözlerinin beyazına sarılayım [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]Çimende saçların kırkbin düğüm olsun... bizi yazıyorum aklını gül yağıyla ateşe vermiş beni ve az kaldın seni yazıyorum ben içinin kılıncında ki kanı seven yani hiç kimse yani bilmiyorum yani aşk nereye kaldırdı beni bulamıyorum..... ferim , kefensiz artık afet halinde tenim tutkal türküler dinliyor kırıklıklarım ucuz bir sesle.. sonra korkuyorum rüzgardan hiç yerlere pusuyorum burda yokum orda değil kendimi yedim ben bitti herkesliğim ölsem hani , hani ölebilsem cesedimden bile anlamazlar dünyayı katlettiğimi.... ve sen duymadığım cümlelerimin öznesini yüklenen, olumsuz sesleniyorum ahrazlığına gelme..!! acının karnında ki sancı, sensiz ölesim doğmakta... gelme..!! saçlarına sıçrayacak yoksa kalbimin kanseri gidecek kış gözlerinden sel altında kalacak sesin tekmelenecek varlığın çıkacaksın dünyadan.... [/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Black]şiir: Ersin Dursun [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black]yorum: Mehmet Ercan[/COLOR][/FONT][FONT=Georgia][COLOR=Black] [/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=Black] [/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Yoksun...(Mehmet Ercan)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…