Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Yoktun...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="VUSLAT" data-source="post: 118871" data-attributes="member: 7387"><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: seagreen">Hayalin yetmiyor.</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Sensizlik sardı ruhumu,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Hasret denilen şey bu muydu?</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Soruyordum kendi kendime,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Şimdi sen yoksun, yoksun ki,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Sevgiyle duyulan hasret,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sardı yine bitkin bedenimi,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Gecelerim olmuştu arkadaşım,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sen ki vefasızım yine yoktun,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Habersizdin uyumadığım gecelerden,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Çünkü sen yanmadın bu hasretten,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Oysa ben nöbet tuttum,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sabaha dek, belki, belki umudum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Geceler getirirdi seni bana,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Belki hayalin dikilirdi karşıma,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Oysa yanlızdım, yanılmıştım!</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sen ki vefasızım yine yoktun,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Soğuk vurmuştu ellerime,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Isınmak için girdiğim yatağım,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Çare olmadı ısıtmadı beni,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Masamdan bir bardak su içtim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Sanki seni içer gibi,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Gözlerim dalmıştı boşluğa,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Hasret kokan çiçeğim başucumda,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Yine kendimi dinliyordum,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Geceler bitmek bilmiyordu,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Titredi küçük yüreğim,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Ve sensiz kalan ellerim,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Bir bilseydin bir görebilseydin,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Sende dayanamazdın bu hasrete,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Hatırlarmısın birbirimize yolladığımız,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> İçinde Hadis yazan mektuplarımı,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Söyleyemediğimiz duygularımızı,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Hadislerle doldururduk mektuplarımızı,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Bu kadar zor muydu? söyle...</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Hasretlik çekilmesi mecbur muydu?</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Yanağım ıslanmıştı, gecenin karanlığında,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Ay ışığı çoktan vurmuştu,</span></span></em></strong><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Penceremden odama,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Ama hiç birşey aydınlatmıyordu beni,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Seninle aydınlanır, seninle severdim dikeni,</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Sen ki vefasızım, bilemedin acımı,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Göremedin sana olan hasretimi,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">Yine yanlız kaldım sensizlikle başbaşa,</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> Ne sabahlarım geçti nede akşama</span></span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57"> ÇÜNKÜ YİNE YOKTUN....</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: #2e8b57">KENDİ YORUMUM....</span></span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="VUSLAT, post: 118871, member: 7387"] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=seagreen]Hayalin yetmiyor.[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Sensizlik sardı ruhumu,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Hasret denilen şey bu muydu?[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Soruyordum kendi kendime,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Şimdi sen yoksun, yoksun ki,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Sevgiyle duyulan hasret,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sardı yine bitkin bedenimi,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Gecelerim olmuştu arkadaşım,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sen ki vefasızım yine yoktun,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Habersizdin uyumadığım gecelerden,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Çünkü sen yanmadın bu hasretten,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Oysa ben nöbet tuttum,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sabaha dek, belki, belki umudum,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Geceler getirirdi seni bana,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Belki hayalin dikilirdi karşıma,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Oysa yanlızdım, yanılmıştım![/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sen ki vefasızım yine yoktun,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Soğuk vurmuştu ellerime,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Isınmak için girdiğim yatağım,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Çare olmadı ısıtmadı beni,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Masamdan bir bardak su içtim,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Sanki seni içer gibi,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Gözlerim dalmıştı boşluğa,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Hasret kokan çiçeğim başucumda,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Yine kendimi dinliyordum,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Geceler bitmek bilmiyordu,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Titredi küçük yüreğim,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Ve sensiz kalan ellerim,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Bir bilseydin bir görebilseydin,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Sende dayanamazdın bu hasrete,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Hatırlarmısın birbirimize yolladığımız,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] İçinde Hadis yazan mektuplarımı,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Söyleyemediğimiz duygularımızı,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Hadislerle doldururduk mektuplarımızı,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Bu kadar zor muydu? söyle...[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Hasretlik çekilmesi mecbur muydu?[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Yanağım ıslanmıştı, gecenin karanlığında,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Ay ışığı çoktan vurmuştu,[/COLOR][/FONT][/I][/B][B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Penceremden odama,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Ama hiç birşey aydınlatmıyordu beni,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Seninle aydınlanır, seninle severdim dikeni,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Sen ki vefasızım, bilemedin acımı,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Göremedin sana olan hasretimi,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]Yine yanlız kaldım sensizlikle başbaşa,[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] Ne sabahlarım geçti nede akşama[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57] ÇÜNKÜ YİNE YOKTUN....[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57]KENDİ YORUMUM....[/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Comic Sans MS][COLOR=#2e8b57][/COLOR][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Yoktun...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…