Normal
bizlerle paylaştığın için teşekkürler Allah Yolunu açık etsin Arada kalmış biri olarak söylüyorum eğer Rabbin sen den Razı olmasaydı burayı bulmaz ve yardım dilemezdi Allah seni sevmiyor diye bir şey olamaz Sadece Rabbim sana kendini hatırlatmak istemiş .Çünkü sen dara düşmeyince O'nu hatırlamamışsın çok şükür ki bunu hatırladın elbette nefsinle şeytanla savaşacaksın bu sana inanılmaz derecede acı versede ona yenilme ama artık dualarım kabul olmuyor diyede düşünme her duanın bir vakti ve zamanı vardır .Rabbim dünyayı yaratırken bile 6 günde yarattı.İsteseydi anında olmaz mıydı.Bir bebek anne karnında 9 ay duruyor o istese anında olmaz mı?Duaların kabul olacak yeter ki iste ;İsteyince geri çevirmeyen Rabbim Dualarını kabul eder inşAllah Allah Yolunu açık etsin
bizlerle paylaştığın için teşekkürler Allah Yolunu açık etsin
Arada kalmış biri olarak söylüyorum eğer Rabbin sen den Razı olmasaydı burayı bulmaz ve yardım dilemezdi Allah seni sevmiyor diye bir şey olamaz
Sadece Rabbim sana kendini hatırlatmak istemiş .Çünkü sen dara düşmeyince O'nu hatırlamamışsın çok şükür ki bunu hatırladın elbette nefsinle şeytanla savaşacaksın bu sana inanılmaz derecede acı versede ona yenilme ama artık dualarım kabul olmuyor diyede düşünme her duanın bir vakti ve zamanı vardır .Rabbim dünyayı yaratırken bile 6 günde yarattı.İsteseydi anında olmaz mıydı.Bir bebek anne karnında 9 ay duruyor o istese anında olmaz mı?
Duaların kabul olacak yeter ki iste ;İsteyince geri çevirmeyen Rabbim Dualarını kabul eder inşAllah
Allah Yolunu açık etsin