Konuya cevap cer

Bu nazik yaklaşımınızdan ötürü teşekkür ederim ve hoşbulduk. Tekrar ediyorum, hiçbir inanca içimde yer yok. Bunda benim suçum yok, içimden gelen bu.

Kendimi birazcık tanıtacak olursam, tam olarak ateist gibi de sayılmam. Belki de agnostiğimdir. Seküler yobazlığım yoktur. Başörtüsüne veya türbana karşı herhangi bir olumsuz tavrım yoktur ve karşı olanları da eleştiririm. Günümüzde inanmayanların sayısı çoğalmaktadır, bir inanmayan olarak bu durumdan ben de hoşnut değilim. Çünkü inançsızlığa kayanların büyük bölümünün bu yolu seçme nedenleri hayattan alacakları zevkleri daha sınırsız yaşamak istemeleridir. Yani ön yargılı ve şartlı bir seçimdir onlarınki. Bu yüzden birçok inanmayanı inançsızlıklarından samimi bulmam.  Günümüzün birçok inanmayan  ve inanan insanlarında bir diğerine karşı antipati vardır. Hatta bu durum düşmanlığa kadar gider. İsteyen istediği şekilde inanır veya inanmaz, benim için önemli olan insanın kendisinin ne kadar insan olduğundan haberdar olmasıdır. Benim nasıl ki inanmama hakkım varsa, bir başkasının da inanma hakkı vardır. Bakış açım budur kısacası...

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)