Normal
selamün aleyküm öncelikle ;bu kadar içten olduğunuz için teşekkür ediyorum.bence siz inançsız falan değilsiniz ama öyle olmak öyle görünmek hoşunuza gidiyor çünkü bu dünyanın zevkine öyle düşmüşsünüz ki artık bir çıkış noktası arıyorsunuz ve bu yüzdende böyle güzel bir siteye gelmişsiniz inşAllah da fikirleriniz hep değişir .kendinize göre de haklısınız belki bu kadar kişi var inanıyorum müslümanım diyor fakat dinimizin gereklerini yapmıyoruz eğer böyle düşünüpte bu yola girdiyseniz haklısınız. ama unutmayın ki hiç kimse aynı değildir .Allah yolunuzu açık etsin atalarımızın çok güzel bir sözü vardır "kurunun yanında yaşta yanar" diye bilmem anlata bildim mi?Allah yüreğinize kendi sevgisini düşürür inşallah o zaman aşk nedir anlarsınız ?
selamün aleyküm öncelikle ;
bu kadar içten olduğunuz için teşekkür ediyorum.
bence siz inançsız falan değilsiniz ama öyle olmak öyle görünmek hoşunuza gidiyor çünkü bu dünyanın zevkine öyle düşmüşsünüz ki artık bir çıkış noktası arıyorsunuz ve bu yüzdende böyle güzel bir siteye gelmişsiniz inşAllah da fikirleriniz hep değişir .
kendinize göre de haklısınız belki bu kadar kişi var inanıyorum müslümanım diyor fakat dinimizin gereklerini yapmıyoruz eğer böyle düşünüpte bu yola girdiyseniz haklısınız. ama unutmayın ki hiç kimse aynı değildir .
Allah yolunuzu açık etsin atalarımızın çok güzel bir sözü vardır "kurunun yanında yaşta yanar" diye bilmem anlata bildim mi?
Allah yüreğinize kendi sevgisini düşürür inşallah o zaman aşk nedir anlarsınız ?