Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yolcu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="HAYA" data-source="post: 294127" data-attributes="member: 6309"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: #800080">Hayat istasyonunda bekliyorum. Titrek kalbimde biriktirdiğim hüzün...</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="color: #800080">Sıra sıra trenler ve vagonlar geçiyor gözlerimin önünden. Kiminde heyecan, kiminde anlaşılmaz duygular sezdiğim insanlar...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bir çocuk tebessümü alıyor beni düşüncelerden, daha hayatın en mutlu, güzel anlarında... Bir şeker yetiyor, dünyaların onun olmasına.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Derken bir çift göze mimleniyor bakışlarım, belli ki yağmurlu, buğulanmış gözler. Her damlanın dili olsa anlatacak neden nazlı nazlı süzüldüğünü...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hava buz kesiyor biranda, elimde bavulum hangi treni, saat kaçı bekliyorum! Otursam bir banka hesaba çeksem yılları, iki artı beş eksik...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Gitmek, ya da gidememek... Gittikçe geldiğini farketmemek...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bu muamma içinde bir sürü gel-gitler.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Acı bir tren sesine boğuluyor her yer. Anons yükseliyor.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">-Hayal treni, suya saatinde, serap peronundan kalkıyor.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Pembe düşlerini biriktirenler koşuyor trene, geleceğe dair bir yığın düşünce, elde biletler gözlerde heyecan...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">-Buna binmek var</span></span></span><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">ıp umutları katık yanıma, senli hülyalara...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Yokluyorum ceplerimi hangi trene kaç var? Yürek cehennemde iken gözler cennet mi kokar. İşte benim trenim hüzün... Bilet gişesine yaklaştıkça, uzaklaşan benden... Karşındayım! Inan senle olacak, senle kalacak, sana koşacak bir sevda var bende ama ben hala yaşamaktayım.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Son bilet parası günlerden salı, vakit bir akşam sonrası... Şehlâ gözlerinde öldüğümün yıldönümü. Beni dinlemeyen kalbim ve ayaklarımın getirdiği yer ve zamandayım...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Arkasına bakılmadan gidişin, kalbimdeki yankısında, anla işte seni götüren trende koca bir boşluktayım!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bakıp söyleyemediğim cümlelerin, dilime ihanet ettiği o günde, hani diyemedim ya gitme... Öyle işte!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Hala karar veremedim hangi trenin yolcusuyum. Hangisi götürür seni bana... Biraz ileride bir hareketlilik, bir çifte çeviriyorum gözlerimi...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Eski bize benzeyen... Sırılsıklamlar, galiba aşk yağmuru altında fazlaca kalmışlar.Öyle ki aşk trenine koşuyorlar!Bilet gişesi önünde ben verip biz alacaklar...Eller kenetlenmiş kalpler kelebek timsali...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Biletler tamam sıra peronu bulmakta, daha vakit var trenler hep geç kalkmakta! </span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Bense gözüm saatte beni bekliyorum. O günden sonra saat kavramı bile değişti!Bir an'a gizlendi bir hayat...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Geçmişe gidip gelmelerim bitmiyor.</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">O günün tekrarını, aşıkların hüznünü görüyorum...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">O anda birşeyi daha unuttuğumu hatırlıyor! Sizde mi diyorum sizde mi geç kaldınız? Neyse ya da keşke...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">Aynı ses, aynı acı, aynı anons...Ve kalbime mızrap gibi saplanan,çıkarsam kan kaybı,kalsa hayat dediğim cümle...</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">-Tüm yolcuların (aşıkların) dikkatine!</span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">-Aşk treni rötar yapmıyor...</span></span></span></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Franklin Gothic Medium'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: purple">nurselin şimşek.....</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="HAYA, post: 294127, member: 6309"] [SIZE=3][FONT=Franklin Gothic Medium][COLOR=#800080]Hayat istasyonunda bekliyorum. Titrek kalbimde biriktirdiğim hüzün... Sıra sıra trenler ve vagonlar geçiyor gözlerimin önünden. Kiminde heyecan, kiminde anlaşılmaz duygular sezdiğim insanlar...[/COLOR][/FONT][/SIZE] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Bir çocuk tebessümü alıyor beni düşüncelerden, daha hayatın en mutlu, güzel anlarında... Bir şeker yetiyor, dünyaların onun olmasına.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Derken bir çift göze mimleniyor bakışlarım, belli ki yağmurlu, buğulanmış gözler. Her damlanın dili olsa anlatacak neden nazlı nazlı süzüldüğünü...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Hava buz kesiyor biranda, elimde bavulum hangi treni, saat kaçı bekliyorum! Otursam bir banka hesaba çeksem yılları, iki artı beş eksik...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Gitmek, ya da gidememek... Gittikçe geldiğini farketmemek...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Bu muamma içinde bir sürü gel-gitler.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Acı bir tren sesine boğuluyor her yer. Anons yükseliyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]-Hayal treni, suya saatinde, serap peronundan kalkıyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Pembe düşlerini biriktirenler koşuyor trene, geleceğe dair bir yığın düşünce, elde biletler gözlerde heyecan...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]-Buna binmek var[/COLOR][/SIZE][/FONT][FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]ıp umutları katık yanıma, senli hülyalara...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Yokluyorum ceplerimi hangi trene kaç var? Yürek cehennemde iken gözler cennet mi kokar. İşte benim trenim hüzün... Bilet gişesine yaklaştıkça, uzaklaşan benden... Karşındayım! Inan senle olacak, senle kalacak, sana koşacak bir sevda var bende ama ben hala yaşamaktayım.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Son bilet parası günlerden salı, vakit bir akşam sonrası... Şehlâ gözlerinde öldüğümün yıldönümü. Beni dinlemeyen kalbim ve ayaklarımın getirdiği yer ve zamandayım...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Arkasına bakılmadan gidişin, kalbimdeki yankısında, anla işte seni götüren trende koca bir boşluktayım![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Bakıp söyleyemediğim cümlelerin, dilime ihanet ettiği o günde, hani diyemedim ya gitme... Öyle işte![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Hala karar veremedim hangi trenin yolcusuyum. Hangisi götürür seni bana... Biraz ileride bir hareketlilik, bir çifte çeviriyorum gözlerimi...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Eski bize benzeyen... Sırılsıklamlar, galiba aşk yağmuru altında fazlaca kalmışlar.Öyle ki aşk trenine koşuyorlar!Bilet gişesi önünde ben verip biz alacaklar...Eller kenetlenmiş kalpler kelebek timsali...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Biletler tamam sıra peronu bulmakta, daha vakit var trenler hep geç kalkmakta! [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Bense gözüm saatte beni bekliyorum. O günden sonra saat kavramı bile değişti!Bir an'a gizlendi bir hayat...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Geçmişe gidip gelmelerim bitmiyor.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]O günün tekrarını, aşıkların hüznünü görüyorum...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]O anda birşeyi daha unuttuğumu hatırlıyor! Sizde mi diyorum sizde mi geç kaldınız? Neyse ya da keşke...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]Aynı ses, aynı acı, aynı anons...Ve kalbime mızrap gibi saplanan,çıkarsam kan kaybı,kalsa hayat dediğim cümle...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]-Tüm yolcuların (aşıkların) dikkatine![/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]-Aşk treni rötar yapmıyor...[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=3][COLOR=purple]nurselin şimşek.....[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yolcu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…