Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Yorumsuz/Ahmet Altan Bugünkü Yazısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 166367" data-attributes="member: 157"><p><em><span style="font-family: 'Georgia'">insanlar daha doğrusu elinde kalem olan insanlar sonunda cesaret mi buldu yada liberal olduklarından her daim birçoğu yine devre uygun mu davranıyorlar karar veremedim...inşaAllah birinci seçenektir..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'">lakin her devirde bu gazeteciler rota değiştirir zamana uygun davranır sonra birden yine değişiverirler şaşakalırsınız rüzgar ne taraftan esiyorsa velhasıl o yana döndürürler yelkenleri..</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'">şimdilerde ergenekondu , açılımdı derken dili çözülmeye başladı gazeteci abilerin dikkat çekici bir gelişme ama süreklilik arz edermi orası tartışılır...</span></em></p><p><em><span style="font-family: 'Georgia'"></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 166367, member: 157"] [I][FONT=Georgia]insanlar daha doğrusu elinde kalem olan insanlar sonunda cesaret mi buldu yada liberal olduklarından her daim birçoğu yine devre uygun mu davranıyorlar karar veremedim...inşaAllah birinci seçenektir.. lakin her devirde bu gazeteciler rota değiştirir zamana uygun davranır sonra birden yine değişiverirler şaşakalırsınız rüzgar ne taraftan esiyorsa velhasıl o yana döndürürler yelkenleri.. şimdilerde ergenekondu , açılımdı derken dili çözülmeye başladı gazeteci abilerin dikkat çekici bir gelişme ama süreklilik arz edermi orası tartışılır... [/FONT][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Yorumsuz/Ahmet Altan Bugünkü Yazısı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…