YOU TUBE DEN ANLIYAN VAR MI?

istiðna

Active member
benim bi sorunum var youtubeyle ilgili.
şimdi googleden you tube yazım tıklıyorum,acılıyor,istedıgım ilahiyi yazıyorum oda acılıyor ama
bu yazıyor Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
anlıyan var mı?

Merih

Well-known member
java değil bilgisayarinda flash player yüklü değil ondan açamıyorsun videoları
http://www.adobe.com/go/gntray_dl_getflashplayer
buraya gir
agree to the Adobe Flash Player Terms of Service and the Google Toolbar Terms of Service. yazısının başındaki onay kutucugunu işaretle

install Now tıkla

ardından karşına böyle bir ekran gelicek

screen_secdialog8.gif

install a bas ve bekle kendiliğinden otomayik yüklencek yükleme bitince yukarda hareketli flash dosyası oynmaya başliyacak anlarsın

istiðna

Active member
agree to the Adobe Flash Player Terms of Servic e and the Google Toolba r Terms of Servic e. yazısının başındaki onay kutucu gunu işaretle
ABİBU NERDE YAZIYOR BULAMIYORUM

hasret

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
benim bi sorunum var youtubeyle ilgili.
şimdi googleden you tube yazım tıklıyorum,acılıyor,istedıgım ilahiyi yazıyorum oda acılıyor ama
bu yazıyor Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player.
anlıyan var mı?
Yav bide benle alay ediyordunhani senin ingilizcen iyiydi?Yoksa bu ingilizce değil mi?::)

istiðna

Active member
Şualar ' Alıntı:
Yav bide benle alay ediyordunhani senin ingilizcen iyiydi?Yoksa bu ingilizce değil mi?::)

ya orada dıyokı"merhaba sızın bılgısayara format atılmıs ya java yada falsh eksik".bunu anladım,ama nasıl yapabılırım dıye sordum.hem ben ne zaman benım ingilizcem ıyı dedım?

Merih

Well-known member
orda sana kısaca bilgisayarındaki flash playerin eski olduğunu yeni versiyonunu yüklemen gerektiğini söylüyor.

istiðna

Active member
MERİH ABİİİİ

Important Message: You may need to click the gold bar at the top of the browser window to allow the install.

BU YAZI CIKIYOR._________________________________________________
Merih ' Alıntı:
orda sana kısaca bilgisayarındaki flash playerin eski olduğunu yeni versiyonunu yüklemen gerektiğini söylüyor.

ONU ASNIL YAPICAM PEKİİ.ÖGRETE BİLİR MİSİNİZ.

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
YOK YA ...
CIDDIMIN.KESKE BUTUN BILGISAYARDA KI SORUNLAR KENDI KENDINE DUZELSEYDI NE GUZEL OLURDU YA...

bak sakınılan göze batar çöpp benim mink kardeşim leptopumu kucagına alıp resımler cızıo yapıo bişeyler ama neticede sapasaglam hiçbişey olmuoo:):) nefesim mi kuvvvetli anlamadım:):)

Bu alana bir cevap yazın...