Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yunus Vari
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pendüender" data-source="post: 355031" data-attributes="member: 1023459"><p><span style="color: #FF0000"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em><p style="text-align: center">BENCİLEYİN GÜLMEDİK BAŞ </p><p></em></strong></span></span></p><p><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em><p style="text-align: center">Yürü fani dünya, sana gelende gülmüş var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bencileyin gözü yaşlı, ağlayu kalmış var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Söylerim bilmezem sözüm, yürürüm görmezem özüm</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bir oldu gecem gündüzüm, hiç böyle olmuş var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Benim baştan yüreğim baş, göz yumuldu çekildi kaş</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bencileyin gülmedik baş, cihana gelmiş var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Döğdüm başım taşlar ile, kan akıttım yaşlar ile</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Yarenler kardeşler ile, candan ayrılmış var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Ahır halkla helallaşıp, her biriyle esenleşip</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bencileyin aklı şaşıp, ağlayu kalmış var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bunca zamanlar bilişip, ahır dönüp ayrılışıp</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Böyle bir dertlere düşüp, odlara yanmış var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Kanda yürüsem inlerim, hiç sesin gelmez dinlerim</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Gelesin deyu gözlerim, gidende gelmiş var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Bu söylediğim sözleri, dertliler için söylerim</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Acep bu benim sözümden, haberim almış var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>A dostlar esenleşelim, tuz ekmek helallaşalım</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Ta ölünce ağlaşalım, ağlayıp gülmüş var mıdır</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Ağlayıp bulmadım çare, çok yalvardum Peygambere</p></em></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="color: #EE82EE"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><em>Yunus gibi yüzü kare, cihana gelmiş var mıdır</p><p></em></strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pendüender, post: 355031, member: 1023459"] [COLOR="#FF0000"][FONT=Comic Sans MS][B][I][CENTER]BENCİLEYİN GÜLMEDİK BAŞ [/CENTER][/I][/B][/FONT][/COLOR] [COLOR="#EE82EE"][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][B][I][CENTER]Yürü fani dünya, sana gelende gülmüş var mıdır Bencileyin gözü yaşlı, ağlayu kalmış var mıdır Söylerim bilmezem sözüm, yürürüm görmezem özüm Bir oldu gecem gündüzüm, hiç böyle olmuş var mıdır Benim baştan yüreğim baş, göz yumuldu çekildi kaş Bencileyin gülmedik baş, cihana gelmiş var mıdır Döğdüm başım taşlar ile, kan akıttım yaşlar ile Yarenler kardeşler ile, candan ayrılmış var mıdır Ahır halkla helallaşıp, her biriyle esenleşip Bencileyin aklı şaşıp, ağlayu kalmış var mıdır Bunca zamanlar bilişip, ahır dönüp ayrılışıp Böyle bir dertlere düşüp, odlara yanmış var mıdır Kanda yürüsem inlerim, hiç sesin gelmez dinlerim Gelesin deyu gözlerim, gidende gelmiş var mıdır Bu söylediğim sözleri, dertliler için söylerim Acep bu benim sözümden, haberim almış var mıdır A dostlar esenleşelim, tuz ekmek helallaşalım Ta ölünce ağlaşalım, ağlayıp gülmüş var mıdır Ağlayıp bulmadım çare, çok yalvardum Peygambere Yunus gibi yüzü kare, cihana gelmiş var mıdır[/CENTER][/I][/B][/FONT][/SIZE][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yunus Vari
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…