YüreĞe DokunanLar.. Duyuyor musun abdest alırken dökülen günahların çığlıklarını?
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #1 YüreĞe DokunanLar.. Duyuyor musun abdest alırken dökülen günahların çığlıklarını?
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #2 Akıttığın gözyaşları Allah içinse ne gam; Müşterisi O'dur!..
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #3 İçine nefs karışmış her iş, her oluş, her duruş Allah'dan uzaktır!..
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #4 Ömür dediğin ne ki? Bir lahza.. İşte geldik gidiyoruz. Beka dilersen; Sendeki herşeyi O'na sat! Asıl Sahibi'ne..
Ömür dediğin ne ki? Bir lahza.. İşte geldik gidiyoruz. Beka dilersen; Sendeki herşeyi O'na sat! Asıl Sahibi'ne..
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #6 Şükür, Rezzak olan Allahü teâlâ'nın ihsan ettiği nimetlerle O'na isyan etmemektir.
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #8 Allah'a öyle aşık ol ki sana da "Deli" desinler! Sevgili uğruna mal vermekten.. Sevgil uğruna can vermekten.. Sevgili uğruna kınanmaktan korkmayanlar.. İşte onlar "Deli"ler, sahabiler...
Allah'a öyle aşık ol ki sana da "Deli" desinler! Sevgili uğruna mal vermekten.. Sevgil uğruna can vermekten.. Sevgili uğruna kınanmaktan korkmayanlar.. İşte onlar "Deli"ler, sahabiler...
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #9 "Kahraman olmak; gönlünü iplere bağlı tutmaktır… ..Ve elini ..Belini ..Dilini ..Her yerini!”
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #10 Sonbahar... Hüzün yanımız... Sonbaharla hüzün dolu her yanımız..
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #11 “Gel ey Leyla, gel ey candan yakın canan uzaklaşma, Senin derdinle canlardan geçen Mecnun’la uğraşma”
“Gel ey Leyla, gel ey candan yakın canan uzaklaşma, Senin derdinle canlardan geçen Mecnun’la uğraşma”
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #12 "Yan!" diyorum içime! Sadece sen yan! Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!.. "Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "
"Yan!" diyorum içime! Sadece sen yan! Ve "Dayan!" diyorum gönlüme!.. "Herkes mutlu olsun! Sen dayan!.. "
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #13 Farkederek yaşamak lazım, önce farkedilmişliğimi öğrenmem lazım. Rabbim tarafından farkedildiğimin farkında olmalıyım.. Ey nefsim neredesin hayatın?? Ey can neresindeyiz ömrün??
Farkederek yaşamak lazım, önce farkedilmişliğimi öğrenmem lazım. Rabbim tarafından farkedildiğimin farkında olmalıyım.. Ey nefsim neredesin hayatın?? Ey can neresindeyiz ömrün??
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #15 Dostlar ırmak gibidir Kiminin suyu az, kiminin çok Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya
Dostlar ırmak gibidir Kiminin suyu az, kiminin çok Kiminde elleriniz ıslanır yalnızca Kiminde ruhunuz yıkanır boydan boya
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #16 Susarak anlattım bütün gizliyi Sakladım duygumu ben konuşarak
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #18 "Ateş de aşk ve ölüm gibi, sadece öz nefiste idrak edilebilecek tecrübelerden.Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını kimsenin yangınına uymuyor."
"Ateş de aşk ve ölüm gibi, sadece öz nefiste idrak edilebilecek tecrübelerden.Kimse kimsenin yerine yanmıyor ve kimsenin yangını kimsenin yangınına uymuyor."
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #19 Kanaat: Sahavetle, sofrası kurulu er kişinin, Kıtlıkta ekmeğini muadil bölmesidir!
B _bamteli_ Well-known member 1 Şub 2010 #20 Hiç mi Hiç eskimedi tuhaflığım Gülü içime atıp söyleşirim Sorma bu işin esrarını Üzeri kül hikâyesi...
Hiç mi Hiç eskimedi tuhaflığım Gülü içime atıp söyleşirim Sorma bu işin esrarını Üzeri kül hikâyesi...