Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yüreğim Sen'le Tamam Olur Rabbim
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 114735" data-attributes="member: 6253"><p style="text-align: center"><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: indigo">Yine yarım kaldım.Yine..Özne ile başlanıldım,nesneler geldi,edatlar v.s. ama bir anlam kazanamadım..Yüklemim eksik işte... </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Kayan yıldız,nemli toprak,dalgalı deniz,yeni umutlara gebe bir gökkuşağı.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Hepsinde bir ihtar gizli..Hepsi bir sır..Bir bilmece. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Hiç bir şey tamamlamadı beni;tamamlayamadı.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Paslı bir rüzgar, </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">riyakar kollar,kırılan kanadlar,bitmeyen inatlar ve mütebessim çehreler.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Her şey aslında yarım.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Eksiksiz olan var mı ki;Bu Dünyada? </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Sesler uçurum,sesler yalan..Takat yok artık.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Caddeler yaralı,sineler alevli..Yağmurlar da erken </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">yağar oldu artık;intiharlarıma..Takatim yok artık..Yookk.</span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Çok mu çileliyim,yoksa çok mu karamsar.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Bu dünyanın denizine mi aldandım yoksa.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Sırlı aydınlıklara doğru yol alırken; </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">yalnız </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">karamsarlıklar arkadaş olmuş bana..</span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Bir vefakar dostla kurtuluş yolunda mıyım diye düşünürken; </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">hüzünlü bir merasim hazırlanmış bana... </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">MERHABA!.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">DÖNME KENDİNE!.. 'O' DÖNSÜN KENDİNE!.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Nedir bu tanımsızlık..Herşeye rağmen çakılmışız kırılgan bendlere.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Alenen yaşanmamış baharlarımız da çoğalır olmuş.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Tasavvurlara yer kalmamış;seraplarımızdan.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Gölgede kalan anlamlı yadlar;gün ışığına çıkamamış.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Yarım kalma kuşkusuyla... </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Ve Benim Son Şansım!.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Bir Eylül Yağmuru Da Tamamlayamamış Beni!.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Yine Yarım Kalmış Bir Cümleyim İşte!.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Yine Yarım Kalmış Bir Cümle!..</span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Ve anladım ki;herkes ve her şey yarım.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Tamamlanmak adına çoğu girişimlerde bulunsak da;yarım kalmak da güzel aslında.. </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">En-nihayetinde vuslat anında ancak TAMAM olacağımızı bilmek de güzel!... </span></span></span></em></p> <p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">Ve bilirim ki yarım bırakılmış yüreğim senle tamam olur Rabbim.</span></span></span></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: indigo">alıntı</span></span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 114735, member: 6253"] [CENTER][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=indigo]Yine yarım kaldım.Yine..Özne ile başlanıldım,nesneler geldi,edatlar v.s. ama bir anlam kazanamadım..Yüklemim eksik işte... [/COLOR][/SIZE][/FONT][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Kayan yıldız,nemli toprak,dalgalı deniz,yeni umutlara gebe bir gökkuşağı.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Hepsinde bir ihtar gizli..Hepsi bir sır..Bir bilmece. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Hiç bir şey tamamlamadı beni;tamamlayamadı.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Paslı bir rüzgar, [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]riyakar kollar,kırılan kanadlar,bitmeyen inatlar ve mütebessim çehreler.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Her şey aslında yarım.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Eksiksiz olan var mı ki;Bu Dünyada? [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Sesler uçurum,sesler yalan..Takat yok artık.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Caddeler yaralı,sineler alevli..Yağmurlar da erken [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]yağar oldu artık;intiharlarıma..Takatim yok artık..Yookk.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Çok mu çileliyim,yoksa çok mu karamsar.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Bu dünyanın denizine mi aldandım yoksa.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Sırlı aydınlıklara doğru yol alırken; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]yalnız [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]karamsarlıklar arkadaş olmuş bana..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Bir vefakar dostla kurtuluş yolunda mıyım diye düşünürken; [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]hüzünlü bir merasim hazırlanmış bana... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]MERHABA!.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]DÖNME KENDİNE!.. 'O' DÖNSÜN KENDİNE!.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Nedir bu tanımsızlık..Herşeye rağmen çakılmışız kırılgan bendlere.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Alenen yaşanmamış baharlarımız da çoğalır olmuş.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Tasavvurlara yer kalmamış;seraplarımızdan.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Gölgede kalan anlamlı yadlar;gün ışığına çıkamamış.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Yarım kalma kuşkusuyla... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Ve Benim Son Şansım!.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Bir Eylül Yağmuru Da Tamamlayamamış Beni!.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Yine Yarım Kalmış Bir Cümleyim İşte!.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Yine Yarım Kalmış Bir Cümle!..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Ve anladım ki;herkes ve her şey yarım.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Tamamlanmak adına çoğu girişimlerde bulunsak da;yarım kalmak da güzel aslında.. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]En-nihayetinde vuslat anında ancak TAMAM olacağımızı bilmek de güzel!... [/COLOR][/FONT][/SIZE][/I] [I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]Ve bilirim ki yarım bırakılmış yüreğim senle tamam olur Rabbim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [COLOR=indigo] [/COLOR] [CENTER][I][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=indigo]alıntı[/COLOR][/FONT][/SIZE][/I][/CENTER] [COLOR=indigo] [/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Yüreğim Sen'le Tamam Olur Rabbim
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…