Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Yüreğimde büyüttüğüm küçük kiz...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="suyosunu" data-source="post: 138684" data-attributes="member: 13996"><p>İçimde büyüttüğüm küçük kızım...</p><p>bu kalabalıklarda yalnız olmak </p><p>sanki en çok sana yaradı... </p><p>büyüyüverdin işte... </p><p>yaşayamadığım çocukluğumsun içimde... </p><p>yıllarımın birikimi, </p><p>ömrümden alçakça çalınan zamanımsın... </p><p>düşlerimin bi köşesinde sen ağlarken </p><p>ben düşünürdüm hep... </p><p>hiç olmaman,var olmandan dahada acı olurdu.. </p><p>sen olmasan kim dondururdu gözümde yaşları </p><p>inadına farkedilmesin diye, </p><p>sessizce,bana var olduğunu kim hissettirirdi.. </p><p>oysa nekadarda kalabalıktı benim güzel mahallem, </p><p>kendiyle övünen bu koca ailede </p><p>yapayalnızız bak gördünmü? </p><p></p><p>Yine gecenin zifirindeyim </p><p>yine kimsesizim.... </p><p>avaz avaz bağırırken sessizliğimi </p><p>sağır kulakların tıkalı olmadığını iyi bilirim... </p><p>hüznüm derin anlamlar taşır, </p><p>gözyaşlarım,hıçkırıklarla boğuşur bi yandan.. </p><p>kim görüyor dersin, </p><p>kimin fakındasın sanki, </p><p>varlığının ne anlamı varki, </p><p>yokluğun yerini telafi etsin... </p><p>Ayaklarım anlamsız bi ağırlık taşımakta </p><p>biz hala neyin bedelini ödüyoruz dersin </p><p>bu yük bize fazlamı dersin, </p><p>yada sabırımı tüketmelisin.... </p><p>Gözlerimden akıp giden </p><p>her bir denizi gizlemeye çalışırken, </p><p>neden,kimden çekiniriz dersin... </p><p>sen hala neyin tereddütündesin, </p><p>kimin umurundayız dersin... </p><p>Ağlama küçük kızım... </p><p>yüreğimi mesken tutma kendine </p><p>sindiğin duvarlardan çık artık.. </p><p>yıllarca sakladım seni içimde... </p><p>bedenim gidemiyorsa </p><p>sen,,al başını çekip git </p><p>hiç bilmediğin bir yere... </p><p>anlamını kazanmaya git.... </p><p>haksızlıkları azad etmeye git... </p><p>hesabını mahşere bırakıp; </p><p>terazini alıp eline, </p><p>bileti kesip öyle git.... </p><p>Yüreğimde büyüttüğüm,küçük kızım... </p><p>gitte anlam kazansın bu manasızlığın... </p><p>sığınma benim gibi acize, </p><p>dost kalma yalnızlıklara </p><p>anam deyipte ağlama gecelerin koynunda... </p><p>susma küçük kızım.. </p><p>siper et kendine ,yapılan tüm haksızlıkları </p><p>avaz avaz bağır delice... </p><p>susma isyankar bilin sen yine.... </p><p>ama bu sefer </p><p>mağlubiyeti kendine de mal ettirme... </p><p>Sindiğin duvarların ardından çık artık </p><p>tüm anlaşılmazlıklarınıda yanına alıp git.... </p><p>bir şiir ,bir şarkı bırak ardından... </p><p>belki birileri anlarda yetim yanlarını </p><p>belki bi anne şevkati değer saçlarına uykunda, </p><p>yada bir kardeş anlayışı... </p><p>birtürlü beceremediğin,haykırmaları </p><p>suskunluğunu da bırak git, </p><p>belki bi anlam kazanır bu mansızlığın... </p><p>Anlaşılabilmek isterdim </p><p>sevgimi paylaşabilmek isterdim </p><p>gözle görününen bi cisim yerine, </p><p>var oluşumun anlamını anlamak isterdim... </p><p>hayata inat edecek bir sebep isterdim... </p><p>Bir fotoğraf bırak en hüzünlüsünden </p><p>belki birileri bakarda </p><p>o anda farkedilebilme isteğini farkeder </p><p>belki anlam kazanır bu manasızlğın... </p><p>senin arkanda duracak bi desteğin yok </p><p>senin sığınabilecein bi yuvan yok </p><p>hap yalnız kalışlardan korkarsın ya.? </p><p>senin derdini soran bi kardeşin bile yok... </p><p>anlıyacağın, kalmak için bi sebebin de yok.. </p><p>benim elim kolum bağlı olsada </p><p>gönül tahtımı bırakıyorum sana, </p><p>tüm manasıyla.. </p><p>bütün anlayışıyla.. </p><p></p><p>Valizini toplamadan, </p><p>veda hazırlığı yapmadan </p><p>son sitemi etmeden </p><p>büyümekten korkmadan </p><p>elvadanı sunmadan </p><p>çekip git küçük kız... </p><p></p><p>HAYDİ GİT KÜÇÜK KIZ... </p><p>BENİDE AL YANINA... </p><p>SONSUZ MAVİLİKLERE KARIŞIP GİT...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="suyosunu, post: 138684, member: 13996"] İçimde büyüttüğüm küçük kızım... bu kalabalıklarda yalnız olmak sanki en çok sana yaradı... büyüyüverdin işte... yaşayamadığım çocukluğumsun içimde... yıllarımın birikimi, ömrümden alçakça çalınan zamanımsın... düşlerimin bi köşesinde sen ağlarken ben düşünürdüm hep... hiç olmaman,var olmandan dahada acı olurdu.. sen olmasan kim dondururdu gözümde yaşları inadına farkedilmesin diye, sessizce,bana var olduğunu kim hissettirirdi.. oysa nekadarda kalabalıktı benim güzel mahallem, kendiyle övünen bu koca ailede yapayalnızız bak gördünmü? Yine gecenin zifirindeyim yine kimsesizim.... avaz avaz bağırırken sessizliğimi sağır kulakların tıkalı olmadığını iyi bilirim... hüznüm derin anlamlar taşır, gözyaşlarım,hıçkırıklarla boğuşur bi yandan.. kim görüyor dersin, kimin fakındasın sanki, varlığının ne anlamı varki, yokluğun yerini telafi etsin... Ayaklarım anlamsız bi ağırlık taşımakta biz hala neyin bedelini ödüyoruz dersin bu yük bize fazlamı dersin, yada sabırımı tüketmelisin.... Gözlerimden akıp giden her bir denizi gizlemeye çalışırken, neden,kimden çekiniriz dersin... sen hala neyin tereddütündesin, kimin umurundayız dersin... Ağlama küçük kızım... yüreğimi mesken tutma kendine sindiğin duvarlardan çık artık.. yıllarca sakladım seni içimde... bedenim gidemiyorsa sen,,al başını çekip git hiç bilmediğin bir yere... anlamını kazanmaya git.... haksızlıkları azad etmeye git... hesabını mahşere bırakıp; terazini alıp eline, bileti kesip öyle git.... Yüreğimde büyüttüğüm,küçük kızım... gitte anlam kazansın bu manasızlığın... sığınma benim gibi acize, dost kalma yalnızlıklara anam deyipte ağlama gecelerin koynunda... susma küçük kızım.. siper et kendine ,yapılan tüm haksızlıkları avaz avaz bağır delice... susma isyankar bilin sen yine.... ama bu sefer mağlubiyeti kendine de mal ettirme... Sindiğin duvarların ardından çık artık tüm anlaşılmazlıklarınıda yanına alıp git.... bir şiir ,bir şarkı bırak ardından... belki birileri anlarda yetim yanlarını belki bi anne şevkati değer saçlarına uykunda, yada bir kardeş anlayışı... birtürlü beceremediğin,haykırmaları suskunluğunu da bırak git, belki bi anlam kazanır bu mansızlığın... Anlaşılabilmek isterdim sevgimi paylaşabilmek isterdim gözle görününen bi cisim yerine, var oluşumun anlamını anlamak isterdim... hayata inat edecek bir sebep isterdim... Bir fotoğraf bırak en hüzünlüsünden belki birileri bakarda o anda farkedilebilme isteğini farkeder belki anlam kazanır bu manasızlğın... senin arkanda duracak bi desteğin yok senin sığınabilecein bi yuvan yok hap yalnız kalışlardan korkarsın ya.? senin derdini soran bi kardeşin bile yok... anlıyacağın, kalmak için bi sebebin de yok.. benim elim kolum bağlı olsada gönül tahtımı bırakıyorum sana, tüm manasıyla.. bütün anlayışıyla.. Valizini toplamadan, veda hazırlığı yapmadan son sitemi etmeden büyümekten korkmadan elvadanı sunmadan çekip git küçük kız... HAYDİ GİT KÜÇÜK KIZ... BENİDE AL YANINA... SONSUZ MAVİLİKLERE KARIŞIP GİT... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Yüreğimde büyüttüğüm küçük kiz...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…