Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yürüyorum!..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 219633" data-attributes="member: 1004566"><p><span style="color: indigo"><strong>Düşünüyorum… </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Aslında düşünebilmek için düşünüyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Sonuç yok... </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Sessiz sessiz ilerliyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">ılerliyorum yerimde sayıp sayıp </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Arkama bakıyorum zamanım kayıp </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Önümde kocaman bir belirsizlik </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Bulundugum an ise dolu çaresizlik. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Matem düşüyor yüreğime </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ve kuru bir yaprak ilişiyor gözlerime </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Üşüyorum bir de… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Taktım tüm hüzünleri peşime yürüyorum, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Gidiyorum bir belirsizliğe doğru </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Benimle gelen yok </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">…ama konuşan cok… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ve susuyorum avazımın çıktığı kadar </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Bir çare, bir derman, nedir bu heder??? </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Susuyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Çıkmazlara girdim, ölüyorum.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Bir başıboşluktur gidiyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Çember daraldıkça daralıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ve kendimi dışarda buluyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Yürüyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Etraf karanlık…içim gibi… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Sıkıntının hararetiyle yürüyorum </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Gözlerimden bir iki damla yaş akıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Diğerleri kalbime… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Yalnız yalnız gidiyorum. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ve birden gökyüzü de eşlik ediyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Yüzümü ıslatıyor, gözyaşlarımla beraber iniyorlar… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Serin, sert bir rüzgar silkiyor beni </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Islık çalıyor, sessiz dünyamda </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">…Sanırım benimle konuşuyor.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Bir umut ya… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Yürüyoruz… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Düşünmeye başlıyorum</span></strong> </p><p><span style="color: green"><strong>Layemut degilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var, </strong></span></p><p><strong><span style="color: green">Gururu bırak seni yaratanı düşün.Kabre gireceğini bil öyle hazırlan</span></strong> </p><p><span style="color: indigo"><strong>düşünüyorum… </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Arkama bakıyorum hazırlık yok, beynim zonkluyor, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Çok korkuyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Çektiğim acılar ne diyorum, başim eğik,</span></strong> </p><p><span style="color: green"><strong>Her saadetin ardında bir elem gizli olabileceği gibi, her elem ve izdırabın arkasında da umulmadık bir saadet gizlidir</strong></span> </p><p><span style="color: indigo"><strong>Aklıma geliyor..Nefis..her adımımda çelme takıyor. </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Kaldırdım başımı yürüyorum.. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">şairin mısraları yankılanıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">"Gözün kör olsun nefis beni yakıyorsun, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Rabbim icin yaptim hepsini yıkıyorsun." </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Huzursuzluğum arttıkça artıyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">ımdada yetişiyor, Herşeyin çaresi</span></strong> </p><p><span style="color: red"><strong>iyi bilinki kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur (Rad suresi)</strong></span> </p><p><span style="color: indigo"><strong>Acaba diyorum, menzile varabilecek miyim? </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Susuyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ümitsizlik sariyor yine heyhat, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">ama ümitvar olunuz diyor Ustad </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">yürüyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Aldım karanlıkta Nur’u elime </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Gidiyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Ne yapmak lazım diyorum, cevap çoktan verilmiş..</span></strong> </p><p><span style="color: green"><strong>Hazırlanınız, başka, daimi bir memlekete gideceksiniz, </strong></span></p><p><strong><span style="color: green">öyle bir memleket ki, bu memleket ona nisbeten bir zindan hükmündedir</span></strong> </p><p><span style="color: indigo"><strong>Derin bir nefes, bir ah, duruyorum, ve de sessizce bağırıyorum… </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Yağ yağmur, es rüzgar, bırakma kalbimi Nur… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">daliyorum… </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">daha yol uzun gibi görünüyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">başla duaya, iste istediğin kadar</span></strong> </p><p><span style="color: green"><strong>Vermek istemeseydi, istemek vermezdi</strong></span> </p><p><span style="color: indigo"><strong>Dua..ne güzel şeysin sen öyle, kalbim ferahliyor, </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Dua..acizliğimi hissettiriyor, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Dua..dilimden hic düşme, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Dua..kalbime ak, yak beni. </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Yol uzun, kusur çok, azık az</span></strong> </p><p><span style="color: indigo"><strong>Ya Rab! Kusurumuzu affet, </strong></span></p><p><strong><span style="color: indigo">Bizi kendine kul kabul et, </span></strong></p><p><strong><span style="color: indigo">Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl!..</span></strong> </p><p> </p><p><span style="color: violet"><strong><em>"Alıntı"</em></strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 219633, member: 1004566"] [COLOR=indigo][B]Düşünüyorum… [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Aslında düşünebilmek için düşünüyorum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Sonuç yok... [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Sessiz sessiz ilerliyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]ılerliyorum yerimde sayıp sayıp [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Arkama bakıyorum zamanım kayıp [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Önümde kocaman bir belirsizlik [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bulundugum an ise dolu çaresizlik. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Matem düşüyor yüreğime [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ve kuru bir yaprak ilişiyor gözlerime [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Üşüyorum bir de… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Taktım tüm hüzünleri peşime yürüyorum, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Gidiyorum bir belirsizliğe doğru [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Benimle gelen yok [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]…ama konuşan cok… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ve susuyorum avazımın çıktığı kadar [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bir çare, bir derman, nedir bu heder??? [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Susuyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Çıkmazlara girdim, ölüyorum.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bir başıboşluktur gidiyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Çember daraldıkça daralıyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ve kendimi dışarda buluyorum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yürüyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Etraf karanlık…içim gibi… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Sıkıntının hararetiyle yürüyorum [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Gözlerimden bir iki damla yaş akıyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Diğerleri kalbime… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yalnız yalnız gidiyorum. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ve birden gökyüzü de eşlik ediyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yüzümü ıslatıyor, gözyaşlarımla beraber iniyorlar… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Serin, sert bir rüzgar silkiyor beni [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Islık çalıyor, sessiz dünyamda [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]…Sanırım benimle konuşuyor.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Bir umut ya… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yürüyoruz… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Düşünmeye başlıyorum[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Layemut degilsin, başıboş değilsin, bir vazifen var, [/B][/COLOR] [B][COLOR=green]Gururu bırak seni yaratanı düşün.Kabre gireceğini bil öyle hazırlan[/COLOR][/B] [COLOR=indigo][B]düşünüyorum… [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Arkama bakıyorum hazırlık yok, beynim zonkluyor, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Çok korkuyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Çektiğim acılar ne diyorum, başim eğik,[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Her saadetin ardında bir elem gizli olabileceği gibi, her elem ve izdırabın arkasında da umulmadık bir saadet gizlidir[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Aklıma geliyor..Nefis..her adımımda çelme takıyor. [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Kaldırdım başımı yürüyorum.. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]şairin mısraları yankılanıyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]"Gözün kör olsun nefis beni yakıyorsun, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Rabbim icin yaptim hepsini yıkıyorsun." [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Huzursuzluğum arttıkça artıyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]ımdada yetişiyor, Herşeyin çaresi[/COLOR][/B] [COLOR=red][B]iyi bilinki kalpler ancak Allah'ı anmakla huzur bulur (Rad suresi)[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Acaba diyorum, menzile varabilecek miyim? [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Susuyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ümitsizlik sariyor yine heyhat, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]ama ümitvar olunuz diyor Ustad [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]yürüyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Aldım karanlıkta Nur’u elime [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Gidiyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Ne yapmak lazım diyorum, cevap çoktan verilmiş..[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Hazırlanınız, başka, daimi bir memlekete gideceksiniz, [/B][/COLOR] [B][COLOR=green]öyle bir memleket ki, bu memleket ona nisbeten bir zindan hükmündedir[/COLOR][/B] [COLOR=indigo][B]Derin bir nefes, bir ah, duruyorum, ve de sessizce bağırıyorum… [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Yağ yağmur, es rüzgar, bırakma kalbimi Nur… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]daliyorum… [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]daha yol uzun gibi görünüyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]başla duaya, iste istediğin kadar[/COLOR][/B] [COLOR=green][B]Vermek istemeseydi, istemek vermezdi[/B][/COLOR] [COLOR=indigo][B]Dua..ne güzel şeysin sen öyle, kalbim ferahliyor, [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Dua..acizliğimi hissettiriyor, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Dua..dilimden hic düşme, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Dua..kalbime ak, yak beni. [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Yol uzun, kusur çok, azık az[/COLOR][/B] [COLOR=indigo][B]Ya Rab! Kusurumuzu affet, [/B][/COLOR] [B][COLOR=indigo]Bizi kendine kul kabul et, [/COLOR][/B] [B][COLOR=indigo]Emanetini kabzetmek zamanına kadar bizi emanette emin kıl!..[/COLOR][/B] [COLOR=violet][B][I]"Alıntı"[/I][/B][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Yürüyorum!..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…