Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Yusuf Dedi Züleyha....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="MaSaLcI_" data-source="post: 87842" data-attributes="member: 7296"><p>[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="font-size: 12px"><span style="color: #333333"><p style="text-align: center">Yusuf dedi Züleyha; </p><p></span><p style="text-align: center"></p><p></span><p style="text-align: center">[/FONT]</p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">”Sevdim seni, seni sevdiysem, bir eşikten geçtiğimdendir. Bir kentin içine düştüğümden ve bir kenti içime düşürdüğümden. Ben ki tüm savaşlarımda hem kumandan hem neferdim. Bu yüzden seni sevdim. </span>[/FONT]</span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">Ve biliyor musun, seni sevdiysem, bütün ruhların yaratıldığı ve henüz ruhlara cesetlerin biçildiği o mecliste, senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terkediyorsam varlığımı senin varlığına o şimşek parıltısı anın anısını gözbebeklerimde saklıyor oluşumdandır. </span>[/FONT]</span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">Bu kadar tanıdık buluyorsam kalbimi kalbine, o ezeli uğultuyu hala kulaklarımda taşıdığımdandır.” </span>[/FONT]</span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">‘’Zaman bir masal gibi geçti. Bir masal bir zamanı kendine seçti. </span>[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">… </span>[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">çok zordu yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı anlaması! </span>[/FONT]</span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">çok kolaydı yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı kınaması!” </span>[/FONT]</span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px">[FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif]<span style="color: #333333">alıntı...</span>[/FONT]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MaSaLcI_, post: 87842, member: 7296"] [FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][SIZE=3][COLOR=#333333][CENTER]Yusuf dedi Züleyha; [/CENTER][/COLOR][CENTER][/center][/SIZE][CENTER][/FONT][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]”Sevdim seni, seni sevdiysem, bir eşikten geçtiğimdendir. Bir kentin içine düştüğümden ve bir kenti içime düşürdüğümden. Ben ki tüm savaşlarımda hem kumandan hem neferdim. Bu yüzden seni sevdim. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]Ve biliyor musun, seni sevdiysem, bütün ruhların yaratıldığı ve henüz ruhlara cesetlerin biçildiği o mecliste, senin yanında yer almış olduğumu hatıramda taşıyor olduğumdandır bu. Bunca kolay terkediyorsam varlığımı senin varlığına o şimşek parıltısı anın anısını gözbebeklerimde saklıyor oluşumdandır. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]Bu kadar tanıdık buluyorsam kalbimi kalbine, o ezeli uğultuyu hala kulaklarımda taşıdığımdandır.” [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]‘’Zaman bir masal gibi geçti. Bir masal bir zamanı kendine seçti. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]… [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]çok zordu yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı anlaması! [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]çok kolaydı yusuf’u görmeyen gözün züleyha’yı kınaması!” [/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][FONT=Palatino Linotype, Palatino, sans-serif][COLOR=#333333]alıntı...[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Edebiyat
Yusuf Dedi Züleyha....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…