ZAFER KARLI'DAN ÜYELERE MESAJ

Sevgili üyelerimiz,

Sizler gibi değerli arkadaşlarımız olduğu için çok mutlu oluyorum ve bu beraberliğin bizimle olan irtibatın bir ömür devam etmesini istiyoruz.

Sizin her zaman cisimsel olarak yanınızda olamasak ta ruhsal olarak yanınızda olacağımızı ve bu beraberliğimize sınırların yada duvarların yada mesafelerin engel olamayacağını bilmelisiniz.Siz her arkadaşımız gibi özelsiniz ve bizim için önemlisiniz.
Sonsuzluğun Şefkatli Sahibi sonsuz huzur ve mutluluk için bizleri cennetine davet ediyor ve bizler sonsuzluğun yolcularıyız.Hayatın gayesini ve neticesini anlamak bu yolda ciddi çalışmalar yapmak için gayret göstermeni temenni ediyorum.Eğer biz sadece cisimsel ve bedensel ihtiyaçlarımızı karşılamakla sınırlı bir hayat geçirirsek sonsuzluğa uzanan ruhumuzun derinliklerindeki bitmeyen zevkleri sonu olmayan tatları nasıl fark edebilir nasıl yaşayabiliriz.

Sizlerin yüksek bir ahlak, sarsılmaz bir karakter bitmez bir enerji ve başarının zirvelerinde dolaşan arkadaşlarımız olarak görmek ve öyle hatırlamak istiyoruz.
Çalışmalarınızla öyle olmanızı dilerim.

ZAFER KARLI

GuLSerbeti

Well-known member
Allah razi olsun, degerli agabeyimiz..

ins istediginiz gibi oluruz...yalniz bizimde size ihtiyacimiz var, forum epey issiz.. Risale katilimi olmasi gerektigi duzeyde degil...
daha fazla emek istiyor galiba forum, bizi biraz abisiz birakiyorsunuz.. sadece siz degil diger abilerde... eminim daha onemli isleriniz vardir.. ama ben misal, Risaleye henuz yeni arkadaslar vardir belki... cogu arkadasin dershane yada ev gibi imkanlari benim icin yok..
yani forumu bir nevi Dershane gibi benimsemistim.. ama abisi basinda olmayan yaramaz talebeleri oynuyoruz kimi zaman...

Sizden ve diger abilerimizden istedigim o ki, bizi cok ihmal etmeyin..Allah razi olsun, tum emeklerinizden oturu..
Allah muvaffak etsin..Allah'a emanet olun..
Hurmetler..

lafzadi

Active member
işte müslümanları diğer milletlerden ayıran en güzel örnektir zafer abimizin yazdıkları..müslüman herzaman iyi dileklerde bulunan kalbini herzaman gelecek şahsiyetlere açık tutandır allah razı olsun zafer abimmmm....