Konuya cevap cer

Cevap: Zaman tarikat devri deil imanı kurtarmak zamanıdır.Bunu nasıl anlama

sirac aciklaman icin tesekkürler bazi tefferruata deger aciklamaniz olmus ama kafalar karismasin diye o konuda cevap vermek istemedim ama genel olarak güzel aciklamis ve o teferruat dediklerimide samimiyetinizden kaynaklandigi düsünüp süküt etmek istedim yalniz kisa  bir aciklama yapmak istiyorum tasavvufta ilmi olmanin yaninda hal- yani yasanti ile karsidakini teblig basarili olmustur genelde;halvet demisiniz bunu günümüzde yapan cok azdir ama halkta halvet yapan mübarekler vardir( yani insanlarin yaninda gönlü hakla beraber olan, surette insanlarla beraber ama manen daima hakla beraber) yanilmiyosam bunada halvet der encümen diyorlar.Gercek bir veli asla cahil olmaz cünkü (  Allah cahili veli edinmez )tefsir ,hadis , tasavvuf bilgisi olma sarti olmakla birlikte manen isaretle hilavet verilirmis günümüzdeki gibi babadan ogla gecmiyomus böyle ehline teslim edilmeyen emanetler sirac kardesin belirttigi keramet pesinde makam sevdasinda olanlardir ama ciddi anlamda bir mürsidi kamil,in gayesi muritlerinin imanini kuvvetlendirecek zikir, evrat, tesbihat,namaz,vs  ve ilmi desteklemeyle tefekküre dalmasini saglayip imanini kurtarma derdindedirler ve dünyaya kalben meylini engellemeye calisirlar cünkü bir kalbte dünya ,makam, kadin, sevdasi var ise oraya Allah cc aski tecelli edemez ,saray mamur olmazsa padisah girmez o saraya diyorum temizleme yolumuz ne dir? illa ibadet ,zikir,fikir amel ve risale okumak diyorum tabiki mesneviyi de gecmeyelim insaallah tesekkürler

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)