Zilhicce ayı Kuran-ı Kerim Hatmimiz başlamıştır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memluk

Hatim Sorumlusu
Esselâmü aleyküm ve rahmetullàhi ve bedrekâtühü!..
Selam ve dua sizin ve sevdikerinzin uzerine olsun...

Allah indinde zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur. Bugünlerde tesbihi, tahmidi, tehlili ve tekbiri çok söyleyin!) [Taberani]

(Zilhiccenin ilk on gününde yapılan amellerden daha kıymetlisi yoktur.) [Taberani]

Muhterem kardesler; Zilhicce ayimiz hayirli ve mubarek olsun,Rabbim razi oldugu kullardan eyleyip
Cennetiyle cemâliyle cümlenizi müşerref eylesin...amin

Kuran-ı Azimüşşan hatimlerimize aylık olarak devam etmekteyiz. Katılmak isteyen kardeşler, Asagida bos gorunen cüzlerden secip hatime katilabilirler ...

" Muhakkak su kalpler, demir paslandigi gibi paslanir. Bunun üzerine: Ey Allah`in Resulü! O kalplerin cilasi nedir? denildiginde, "Kuran okumak ve ölümü hatirlamaktir" buyurdu..

(Ibn-i Ömer (R.A.)

1. Hatim

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِي

1.cüz= mfth

2.cüz= mfth
3.cüz= mfth

4.cüz= mfth
5.cüz=mfth
6.cüz= mfth
7.cüz= mfth
8.cüz= beyzanur
9.cüz= memluk
10.cüz=memluk
11.cüz=memluk
12.cüz=memluk

13.cüz=memluk
14.cüz=memluk
15.cüz=memluk
16.cüz=memluk

17.cüz=alındı
18.cüz=alındı
19.cüz=alındı
20.cüz=alındı
21.cüz=ABDULLAH
22.cüz=ABDULLAH
23.cüz=ABDULLAH
24.cüz=ABDULLAH
25.cüz=ABDULLAH
26.cüz=Ukbaa
27.cüz=rabiya
28.cüz=rabiya
29.cüz=rabiya
30.cüz= YILDIZNAME

2. Hatim

1.cüz= bizar
2.cüz= bizar
3.cüz= Aişe
4.cüz= Aişe
5.cüz=meftunnn
6.cüz= memluk
7.cüz= memluk
8.cüz=memluk

9.cüz= memluk
10.cüz=memluk

11.cüz=memluk
12.cüz=memluk

13.cüz=memluk
14.cüz=memluk

15.cüz=memluk
16.cüz=alındı

17.cüzalındı
18.cüz=alındı

19.cüz=alındı
20.cüz=alındı

21.cüz=alındı

22.cüz=alındı

23.cüz=alındı

24.cüz=alındı
25.cüz=alındı
26.cüz=alındı
27.cüz=alındı
28.cüz=alındı
29.cüz=meftunnn
30.cüz=meftunnn

ABDULLAH4

Forum Yöneticisi
Selamün Aleyküm...

Gurbette islamdan selamlar olsun cümle kardeslerime üc gündür sabirla cüzlerin dagitilmasini bekliyordum zilhicce ayi bereketli gececek insallah..

Baslangic olarak 5 adet Hatim ekliyelim Rabbim vesile olanlardan okuyanlardan razi ve memnun olsun kardeslerimizin gayretllerini artirsin insallah..

Nasip olursa Abdullah kardesiniz bu carsambadan itibaren kurban bayrami vesilesiyle iki haftaligina silayi rahim yapacak gelipde bulamamak gidipde gelememek var kisa bir zamanda olsa beraberiz bu kardesinize hakkinizi helal edin benden yana helal olsun yeni hatimlerle bulusmak dilegiyle selam ve dua ile ALLAH,a emanet olun ..

memluk

Hatim Sorumlusu
Selamün Aleyküm...

Gurbette islamdan selamlar olsun cümle kardeslerime üc gündür sabirla cüzlerin dagitilmasini bekliyordum zilhicce ayi bereketli gececek insallah..

Baslangic olarak 5 adet Hatim ekliyelim Rabbim vesile olanlardan okuyanlardan razi ve memnun olsun kardeslerimizin gayretllerini artirsin insallah..

Nasip olursa Abdullah kardesiniz bu carsambadan itibaren kurban bayrami vesilesiyle iki haftaligina silayi rahim yapacak gelipde bulamamak gidipde gelememek var kisa bir zamanda olsa beraberiz bu kardesinize hakkinizi helal edin benden yana helal olsun yeni hatimlerle bulusmak dilegiyle selam ve dua ile ALLAH,a emanet olun ..

Aleykümselam abim Zilhicce ayının bereketi sizin ve ehli imanın üzerine olsun inşAllah
hayırla gidib gelmeyi nasıb eylesin Mevlam bizden yanada helal olsun ailenize selam ve hürmetlerimizi iletin ...

3.Hatim=Gurbette İslam
4.Hatim=Gurbette İslam,
5.Hatim=Gurbette İslam
6.Hatim=Gurbette İslam
7.Hatim=Gurbette İslam kardeşimiz tarafından alınmıştır

Allah kendisinden ve okuyanlardan razı olsun KURAN-I KERİMİ'N herbir harfi şefaatçi rahmet olsun inş.

rabiya

Active member
amin ecmain olsun insAllah muhterem mumluk abi hanim bölümü ben bilmiyorum nerde bulabilmek icin bir link atabilirmisiniz selam ve dua ile...

faris

Well-known member
aylardan zilhiccedeyiz konusuda acılmış ancak hala üstte zilkade ayının hatim resmi var. Dikkatinizden kacmıs sanırım

memluk

Hatim Sorumlusu
1. Hatim

9.cüz=
10.cüz=
11.cüz=
12.cüz=
13.cüz=
14.cüz=
15.cüz=
16.cüz=
17.cüz=
18.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
21.cüz=
22.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=

2. Hatim

5.cüz=

6.cüz=
7.cüz=
8.cüz=

9.cüz=
10.cüz=

11.cüz=

12.cüz=

13.cüz=
14.cüz=
15.cüz=
16.cüz=
17.cüz=
18.cüz=
19.cüz=
20.cüz=
21.cüz=
22.cüz=
23.cüz=
24.cüz=
25.cüz=
26.cüz=
27.cüz=

28.cüz=
29.cüz=

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...