Normal
Cevap: Vecize Analizi - 11 "Tatmaya izin var, ta asıllarına talip olup müştZira o meyveler, nümunelerdir: Tatmaya izin var, ta asıllarına talip olup müşteri olsun. Yoksa hayvan gibi yutmaya izin yoktur.Şöylede diyebilirz Allah c c verdiğini nimetleri helal daire içinde tatmak var asıllarının ebedi alemde olduğunu hemde burdakinden daha lezzetli olduğunu düşününce burdaki çok lezzetler bile tadını yitirir.Böyle düşünülmediği zaman verilen nimetler hayvan gibi yutulur.
Cevap: Vecize Analizi - 11 "Tatmaya izin var, ta asıllarına talip olup müşt
Zira o meyveler, nümunelerdir: Tatmaya izin var, ta asıllarına talip olup müşteri olsun. Yoksa hayvan gibi yutmaya izin yoktur.
Şöylede diyebilirz Allah c c verdiğini nimetleri helal daire içinde tatmak var asıllarının ebedi alemde olduğunu hemde burdakinden daha lezzetli olduğunu düşününce burdaki çok lezzetler bile tadını yitirir.
Böyle düşünülmediği zaman verilen nimetler hayvan gibi yutulur.