Onlar gibi küçük ve masum olmak isteginden olabilir belki Ama nefs-i emmare kelbe benziyor daha çok. :'(istiğna ' Alıntı:abi siz ve yakarii abi neden kedileri bu kadar cok sevıyosunuz?
esgt. abi.Sergerdan ' Alıntı:Onlar gibi küçük ve masum olmak isteginden olabilir belki Ama nefs-i emmare kelbe benziyor daha çok. :'(
Saya abi ben sizi pek takdir ederim ama sergerdan abiyi azcık kıskanıyorsunuz gibi ;Dsaya ' Alıntı:çok çirkinler hepside ;D
SAYA İNAN YEŞİL OLAN HERKES KOYU GÖZÜKÜYOR BURADA ;Dsaya ' Alıntı:kıskançlık bilmem belkide olabilir sergerdan abinin yeşili koyu ya ondandır kesin bende koyu yeşil severdim ;D ;D
İcem kardeş hoşgeldiniz ,sanki bayagı oldu sizi görmeyeli.Üyemize çiçekle yagcılık yapalım ki bidaha gitmesin uzun süreliicem ' Alıntı:çok tatlılar maşallah
fezapilotu ' Alıntı:sevmedi galiba sergerdan abi,tatli resmi filan gonder bi dahakine :angel:
kimden geldigine bagli ama dimi?saya ' Alıntı:böyle bi gül bana gelecek beğenmeyecem ..... 10 tepsi baklavaya değişmem ;D
sagol almis kadar oldumsaya ' Alıntı:olsun kimden gelirse gelsin güzeldir ;D_________________________________________________bak mesela benim pc sorunlu olmasa hemen şimdi sana yolardım güzel bir gül