bayanlara (Özel) erkek taslayin (mustafalar ve osmanlarda deneyebilir :D)

Eyvàh!

Well-known member
bayanlara (Özel) erkekleri topa tutun :))

emrah dimi ama rahatlatiyo ;D

heleki kizdiniz birine onu dovemeyeceginize gore ;D vur babam vur tobe tobe_________________________________________________
sewal ' Alıntı:
yok yok günahlari paylasiriz sen merak etme :p

o0o0o oyle paylasim varsa bi kac sey daha yollayim ;D_________________________________________________once tikla sonra at gitsin ;D

hasret

Well-known member
yaw ben bunu daha önce nasıl görmemişim,sonunda buldum erkekleri taşlıyacağım bir yer,hemen başlıyorum,,
şu abiler varya şu abiler....üff ya kıyamıyorum,davama hizmet eden,ehli hizmet abilerimi ben ancak tebrik ederim,,
bir çantacı abim,şener abim,ahmet akgündüz abim,hepsi başımın tacı...
ehl-i dünya erkeklerine gelince,onları güzel bir haşlardım ama,umumi gıybete gireceğinden onlarada ilişmiyorum...

T

Tarihci19

Misafir
Cebrail23 ' Alıntı:
ancak oyunda olur zaten

aynen öyle.. zaten böyle oyunlar, gercekte böyle bişey olmadığından dolayı bayanların ezilen egolarını tatmin etmek için yapılmıştır.. ahh ne yazzıkkk :)

Eyvàh!

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
aynen öyle.. zaten böyle oyunlar, gercekte böyle bişey olmadığından dolayı bayanların ezilen egolarını tatmin etmek için yapılmıştır.. ahh ne yazzıkkk :)

yapma tarihciiii ;D ya ezilen beylere ne demeli 3 ogun dayak yiyeni taniyorum

HaDiS

Active member
yazık cok yazık böle yapanların ben psikojilerinin iyi olmadıgını sanıyorum dayakla ne anlata bilirsin ki..
birbirini döverek ne anlamsız Allah korusun.onlarıda Rabbim doğru yolu göstersin.

T

Tarihci19

Misafir
HuSRaN ' Alıntı:
yapma tarihciiii ;D ya ezilen beylere ne demeli 3 ogun dayak yiyeni taniyorum

ezilen bey mi var? o senin gördüğüne pısırık diyoruz.. :) bu oyun ve benzerleri yani erkeklere kin kusan aşağılayan oyunlar egoları ezik kadınlar tarafından yapılmıştır, böyle oyunların varlığı dahi kadınların ezikliğini belgeler.. ha ben egonuz ezlimeli demiyorum ama bu oyunla erkeklerden intikam aldığını zannedenler asıl egoları eziklerdir.

ebrar172

Well-known member
bu ne yahu şeytan taşlayın dermiş gibi.. :D

bütün insanlar için bayanı erkeği yok bunun ne kendinizi ezdirin nede bir başka insanı ezin..ben öyle yapıyorum şahsen erkek taşlamakla olmaz bu işler.. hem zaten hangi birini taşlayacan ;D ;D

T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:

bütün insanlar için bayanı erkeği yok bunun ne kendinizi ezdirin nede bir başka insanı ezin..ben öyle yapıyorum şahsen erkek taşlamakla olmaz bu işler.. hem zaten hangi birini taşlayacan taş ;D ;D

bak lafının sonunda bir taş da sen atmışsın.. :) işte gelde şimdi verip veriştirme bayanlara :p her laflarında bir laf dokundurma bir kinaye bir iğneleme :D :p

HaDiS

Active member
ebrar172 ' Alıntı:

bütün insanlar için bayanı erkeği yok bunun ne kendinizi ezdirin nede bir başka insanı ezin..ben öyle yapıyorum şahsen erkek taşlamakla olmaz bu işler.. hem zaten hangi birini taşlayacan ;D ;D

İLAHİİİ EBRAR :angel :_________________________________________________ :angel: :angel: :angel: :angel:

ebrar172

Well-known member
o kadarcık ta latife olsun artık :D :D :D

yoksa ben taşlamam yazık erkek cinsine direk beton dökerim üstlerine kesin çözüm.. ;D ;D

ebrar172

Well-known member
şaka şaka şaka beton dökerim dediysem yazık evi barkı olmayanlar var o yüzden tepelerinde bir çatı olsun diye başka bir kastım yok yanlış anlaşılmasın.. :D :D