Bilin Bakalim

SaYa

Well-known member
sen bunu nerde buldun. ölen adam kefenini kabirde görmezmi ?
deli poyraz kardeş özellikle rica etmiştim benim konularıma yorum yapmayın die... ne siz beni kırın nede ben sizi kırayım.....ayrıca bana sen diyecek kadar sizinle bir samimiyetim olmadığından bana bu şekilde hitap etmeyiniz lütfen....

nurhadimi

üye Sorumlusu
nurhadimi ne demek kabul etmemek.. görememişimdir... eğer doğruryu yazdıysanız bende görmediysem hakkınızı helal edin... :( :(

yok efendim ne demek kusura bakmayın siz hakkınızı helal edin yanlış anlaşılmalar sürüp gitmesin kusura bakmayın sizin gibi ince düşünen bir insanı kırmak istemem

deli_poyraz

Active member
deli poyraz kardeş özellikle rica etmiştim benim konularıma yorum yapmayın die... ne siz beni kırın nede ben sizi kırayım.....ayrıca bana sen diyecek kadar sizinle bir samimiyetim olmadığından bana bu şekilde hitap etmeyiniz lütfen....

başlık zaten çöptü bizde çöp toplama derdine düştük. elimezide doğal olarak çöplükten ibaret olan bir yazı kaldı.

konulara gelince yanlış varsa mumkün değil beni durduramazsınız.hurafelerle mucadele edeceğiz ;)

SaYa

Well-known member
başlık zaten çöptü bizde çöp toplama derdine düştük. elimezide doğal olarak çöplükten ibaret olan bir yazı kaldı.

konulara gelince yanlış varsa mumkün değil beni durduramazsınız.hurafelerle mucadele edeceğiz ;)

merak ediyorum sizin çöplükde ne işiniz var ki madem bu konular çöplük .... farkındamısınız çöp dediğiniz konulardan vazgeçemiyorsunuz... istenmediğiniz halde
....................................................................................