sen dalga geç bakalım :( yav kıyamam ben senle dalga geçermiyim sen üzülme diye dedim :(
E Elif_Gibi Well-known member 18 Şub 2009 #21 nurunalanur' Alıntı: sen dalga geç bakalım Genişletmek için tıkla ... yav kıyamam ben senle dalga geçermiyim sen üzülme diye dedim
nurunalanur' Alıntı: sen dalga geç bakalım Genişletmek için tıkla ... yav kıyamam ben senle dalga geçermiyim sen üzülme diye dedim
M makes Well-known member 18 Şub 2009 #22 üzüldüğünüz bu husus inşallah düzelir kardeşim..yöneticilerimiz anlayışla karşılamaları dileğiyle...
TeFaNi1 Well-known member 3 Mar 2009 #23 arkadaşlar aynı hastalık ben de de var şifasını bulan varsa lütfen paylaşsın
L Lalezâr1 Member 5 Mar 2009 #24 gülşah ya nerelerdesin:dft004: z.defterinede yazamıyorum msndede yoksun :023: haber et ne hallerdesin
gülşah ya nerelerdesin:dft004: z.defterinede yazamıyorum msndede yoksun :023: haber et ne hallerdesin
TeFaNi1 Well-known member 17 Mar 2009 #25 canım kardeşim iyiym sen nasılsın bende seni göremiyorum msnde denk gelemiyoruz okul nasıl gidiyor. inşaallah iyidir. özledim görüşelim
canım kardeşim iyiym sen nasılsın bende seni göremiyorum msnde denk gelemiyoruz okul nasıl gidiyor. inşaallah iyidir. özledim görüşelim