Çocuğunuz olsa adını ne koyarsınız

ebrar172

Well-known member
güzel bir yaklaşım...:045:

erkek olursa ismini eşim verecek SAİD olsun diyor...
ama ben TAHA yada TALHA olmasını isterdim;)ama erkek ismi ona ait...

kız olursa ben şimdilik EBRAR düşünüyorum...:)eşim hemen razı geldi fikrime...
ama o zamana kadar değişir mi bilmiyorum...
nasip Rabbim ne takdir ederse inşaAllah...;)

:U:

Allah size hayırlı vede kalbi nurlu bir evlat nasib etsin inş...Rabbimin yolunda hizmet eden ferasetli bir evladınız olsun emi...Allah razı olsun bu insanı yetiştiren ana babadan dedirten bir evlat versin Yaradanım...Amin...:)

VUSLAT

Well-known member
Allah size hayırlı vede kalbi nurlu bir evlat nasib etsin inş...Rabbimin yolunda hizmet eden ferasetli bir evladınız olsun emi...Allah razı olsun bu insanı yetiştiren ana babadan dedirten bir evlat versin Yaradanım...Amin...:)

:aro:can...ne güzel dua etmişsiniz...Rabbim kabul buyursun inşaAllah...

Ya Rabbi Ebrar kardesimin gunahlarini El-afuv isminin tecellili ile bilerek bilmeyerek yaptigi gunahlarini affet.ElKuddus isminin tecellisi ile maddi manevi kirlerden arındır.El-Fettah isminin tecellisi ile butun engelleri astır.su an icinden geciripte diliyle ikrah edemedigi ne kadar duasi ; maddi manevi istegi varsa RAbbim El- mucib ismini tecelli ettirsin.Aminnnnn...

vera'

Well-known member
erkek olursa ;
ABDÜLMÜHEYMİN ya da MUHAMMED NUR ya da ŞUCA ya da URVE ya da YUSUF

kız olursa;
HEVEYNA ya da VERA'

RABBİM öncelikle hepimize hayırlı evlat olabilmeyi nasip etsin sonrada bize hayırlı evlatlar nasip etsin.........................amin........

ebrar172

Well-known member
:aro:can...ne güzel dua etmişsiniz...Rabbim kabul buyursun inşaAllah...

Ya Rabbi Ebrar kardesimin gunahlarini El-afuv isminin tecellili ile bilerek bilmeyerek yaptigi gunahlarini affet.ElKuddus isminin tecellisi ile maddi manevi kirlerden arındır.El-Fettah isminin tecellisi ile butun engelleri astır.su an icinden geciripte diliyle ikrah edemedigi ne kadar duasi ; maddi manevi istegi varsa RAbbim El- mucib ismini tecelli ettirsin.Aminnnnn...

Amin..Amin..Amin...

Allahım sen benim makbul olmayan dualarıma mukabil , temiz kalbiyle teveccüh edip duasını esirgemeyen kardeşimin niyazını kabul et...
müslüman kardeşin , kardeşine ettiği duanın makbuliyetine binaen inşaAllah...

Allah razı olsun vuslat...muhabbetle kardeşim...

FaKiR

Meþveret Bþk.
güzel bir yaklaşım...:045:

erkek olursa ismini eşim verecek SAİD olsun diyor...
ama ben TAHA yada TALHA olmasını isterdim;)ama erkek ismi ona ait...

kız olursa ben şimdilik EBRAR düşünüyorum...:)eşim hemen razı geldi fikrime...
ama o zamana kadar değişir mi bilmiyorum...
nasip Rabbim ne takdir ederse inşaAllah...;)
Vuslat kardes sakln oyle bisey yapmayasin, adini ebrar koysan sonra bizim ebrara benzeyecek, elinden cekersin bu defa, feza pilotu demisti dersin ama is isten gecmis olur

gel buyuk sozu dinle, feza koy su çocuklarin adini, hem kiza uyar hem erkege,
ama sakln olaki ismini ebrar koyma hatasina du$meyesin :dft003::p

ebrar172

Well-known member
Vuslat kardes sakln oyle bisey yapmayasin, adini ebrar koysan sonra bizim ebrara benzeyecek, elinden cekersin bu defa, feza pilotu demisti dersin ama is isten gecmis olur

gel buyuk sozu dinle, feza koy su çocuklarin adini, hem kiza uyar hem erkege,
ama sakln olaki ismini ebrar koyma hatasina du$meyesin :dft003::p

yahu zaten bana benzesin diye ; adını ebrar koyuyor vuslat kardeşim...:028:
bilmem anlatabildim mi.....:dft003: