Allah razı olsun hepinizin cuması mübarek olsun Allahım yardımcınız yol göstericiniz olsun
M mümin42 Yeni Üye 19 Şub 2010 #61 Allah razı olsun hepinizin cuması mübarek olsun Allahım yardımcınız yol göstericiniz olsun
N nurannem Member 19 Şub 2010 #62 2 adet fetih suresini okurm inşallah allah yar ve yardımcımız olsun
Z zehraesma Yeni Üye 26 Şub 2010 #69 Allah razı olsun hepınızınde cumazı mubarek olsun bende 2 tane okuyayım inşallah selam ve dua ile
M mahzun Yeni Üye 26 Şub 2010 #72 cumanız mubarek olsun 1 adet fetih süresi okuyorum toplam 2 oldu.mükerrer yazmışım kısmet böyleymiş
N nurannem Member 26 Şub 2010 #73 1 adet fetih suresi okudum rabbimin katında kabul olur inşşallah allah yar ve yardımcımız olsun selam ve duallarla allaha emanet olun
1 adet fetih suresi okudum rabbimin katında kabul olur inşşallah allah yar ve yardımcımız olsun selam ve duallarla allaha emanet olun
M menyasemin Member 26 Şub 2010 #76 selamün aleyküm biz cuma günleri fetih surelerini saat kaça kadar okuyoruz.ben 1 tane okuyacağım inşallah kabul olur
selamün aleyküm biz cuma günleri fetih surelerini saat kaça kadar okuyoruz.ben 1 tane okuyacağım inşallah kabul olur
FaKiR Meþveret Bþk. 4 Mar 2010 #77 menyasemin' Alıntı: selamün aleyküm biz cuma günleri fetih surelerini saat kaça kadar okuyoruz.ben 1 tane okuyacağım inşallah kabul olur Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam, gun icersinde okuyabilirsiniz kardes
menyasemin' Alıntı: selamün aleyküm biz cuma günleri fetih surelerini saat kaça kadar okuyoruz.ben 1 tane okuyacağım inşallah kabul olur Genişletmek için tıkla ... ve aleykum selam, gun icersinde okuyabilirsiniz kardes
FaKiR Meþveret Bþk. 4 Mar 2010 #78 Cumaniz mubarek, hayirli , bereketli olmasi umidiyle ;Cumanizi tebrik eder ,dualariniza misafir olmayi umid ederim. Selam ve dua ile...
Cumaniz mubarek, hayirli , bereketli olmasi umidiyle ;Cumanizi tebrik eder ,dualariniza misafir olmayi umid ederim. Selam ve dua ile...
E esdr Yeni Üye 5 Mar 2010 #79 Hayırlı Cuma'lar. İnşallah 5 adet Fetif suresi okuycam...selam ve saygılar.