diziler

en cok hangi diziyi begeniyorsunuz?

• Yeseren Düsler

Kullanılan: 0 0.0%
  • Yagmurdan Sonra

• Sagir Oda

• Kullanılan toplam oy
    3

Sergerdan

Well-known member
Geçenlerde Gen-Co abiye takıldı birara gözüm.Hemen Lemalar abim geldi gözümün önüne ;D On parmagında on marifet var adamın :)

molla_zehra

Well-known member
Sergerdan ' Alıntı:
Geçenlerde Gen-Co abiye takıldı birara gözüm.Hemen Lemalar abim geldi gözümün önüne ;D On parmagında on marifet var adamın :)

YAW ABİ SORMA O NE SAÇMA BİR DİZİ ÖYLE..GENCO DENİLEN ZAT İNSANÜSTÜ YETENEĞE SAHİP GİBİ..TÖBEE
MİSAL,REKLAMINDA GÖRMÜŞTÜM.O ZAT! FAKÜLTE BAHÇESİNDEKİ BOMBAYI FARKEDİNCE İNSANLAR KOŞUYOR ÖNCE BOMBAYA YAKIN ZOR DURUMDAKİ KIZI KURTARIYOR SONRA DÖNÜYOR KENDİ BOMBA EKİBİNDEN Mİ SANDI NE :)
GİDİYOR HİÇ BİR ÖNLEM ALMADAN BOMBAYI İMHA EDİYOR :)
NE BU YAAA İYİCE APTAL BİLDİ HALKI BU DİZİ YAPIMCILARI TÖBEEEE
HEM GENCO DENİLEN ZAT LEMALAR ABİNİN TIRNAĞI BİLE OLAMAZ ;D

Sergerdan

Well-known member
Benim kendisini azcık izleme fırsatım oldu :angel: Kendisi piyano da çalabiliyor,depremde kaybettigi kardeşine pek düşkün,duygusal biri.Kendisine mutlu bir son diliyoruz sevdikleriyle. :)

ebrar172

Well-known member
benim tercihim yaprak dökümü ama bizim evde geçen sene cebren yağmurdan sonra seyrediliyordu.. ;D
ama bu sene dizi seyretmiyorum nedense yaşlandımmı ne... :D

zeyka

Member
Çoğunlukla yabancı dizi izleyen ben romanını okurkenki hissiyatımı düşünerek bir göz attım Yaprak Dökümü'ne, şimdi hiçbir bölümünü kaçırmıyor, netten de sevdiğim bölümleri tekrar tekrar izliyorum. Şu an tv de izlenebilecek en kaliteli dizi diyebilirim kendi adıma tabi... .)

Selam ve dua ile...

istiðna

Active member
ben dizileri izlemiyorum ama en son baktıgım zamanlarda hicde öyle izlenilicek diziler yoktu.
ve ben bunları okuyunca acıkcası cok sasırdım.
tvde bi tane yararlı kanal var" bu benim kendi şahsi düşüncemdir" dost tv.bilmiyorum hiç birini izlemedigim için,tavsiyede etmiyorum.
hepsinin ahlak bozdugu kanaatindeyim.acizane fikrim budur.

florindo

New member
en güzel diziler lost heroyes prison break _________________________________________________sergerdan bütün dizilerde günah var hepsi öyle ama işte izliyoruz yoksa vakıt gecmiyor

hulusi

Well-known member
Arkadaşlar (şimdi diyeceksiniz abi size arkadaş olacak kadar yaşlımıyız biz)burdaki tüm kardeşlerim bilgili ve risale-i nurla tanışmış kişiler ve eminim ki hiç biriniz vakit geçirmek için izlemiyorsunuzdur..Benim sorum şu mutlaka tercih ettiğiiniz dizilerde kendinıze ait birşeyler buluyorsunuzdur ,bunlardan bi kaç satır bahsedermisiniz..Mevlana hazretleri neyi arıyorsanız o sensiz diyor.inş anlata bildim malum söz sultanı değilim dua ile

istiðna

Active member
florindo ' Alıntı:
bu konuda haksızım vakit gecirmek icin günaha girmeye gerek yok ama hatalarımız işte dört dörtlük değiliz
tamam kimse 4/4 degıldır ama,bu nefsınde aldatmasıdır.hatam cok ,gunahım cok,ben kımım kı v.s.
bunları dusundurup boyle vakıt oldurtmek ister.bu vesvelerden kurtulmak dusıyla
Allaha emanet olun.

Merih

Well-known member
Sagir oda muhteşem bir dizi idi geçen yayın dönemi ile beraber finalini yaptı. bende digitürk de lost ve kurtlar vadisi pusu yu izliyorum.

Bu alana bir cevap yazın...