hayrunnisaa
Member
fazapilotu yada... merih ya nuktepira desem ya tarihci ama talha kızarsa ya hüseyni alınırsa ya zahmin küserse ya nuraAhsen duadan keserse
eniisi hepsii
Hiçbirini sevmiyorum: )
fazapilotu yada... merih ya nuktepira desem ya tarihci ama talha kızarsa ya hüseyni alınırsa ya zahmin küserse ya nuraAhsen duadan keserseeniisi hepsii
![]()
Allah cc. razı olsun,Sen zaten woswosundan başka ne seversin ki
Darıldın mı hüsommm bana hiç bakmıonnnnn bu yana darıldınsa barışalım,oyyyy oyyyy:011:
Hüseyin ağabey,forum güzel insanlar güzel daha ne olsunforumda görevli olan arkadaşların birçoğu yardım sever ve saygı değer kişilerdir.Ben,konuşma rahatlığımı yitirmediğim herkesle anlaşırım
bu sitedeki ortam diğer siteler de gerçekten yok
fazapilotu yada... merih ya nuktepira desem ya tarihci ama talha kızarsa ya hüseyni alınırsa ya zahmin küserse ya nuraAhsen duadan keserseeniisi hepsii
![]()
Hiçbirini sevmiyorum: )
Tez kellesi vurula !
Huseyin abi bu isi sana birakiyorum tabi![]()
Mahkemeyi kuralım hemenSite ve forum yöneticilerini sevmemek en az 6 ay men cezası
![]()
Hocam olurmu yaw , bu isi ancak ban temizler![]()
abi elin degmişken şu siteyide bi temizle![]()
Tez kellesi vurula !
Huseyin abi bu isi sana birakiyorum tabi![]()
Ne ettin sen hacı:002:Valla boynum gıdıklandıHüseyin abi bu işi yapmayacaksın değil mi?:030: Abi gözünü sabunlimmmm abiiiii abi yapma abi:dft004: Hem vosvos'la sahil turu atıcaktık seninle unuttun mu?:028:
Hüseyin ağabey,sahilde bir kedi!o hikayeyi hatırlıyor musun?
Bende hazırımanladın sen
![]()