Farkettimde buralarda pek yokmuşum :confused:
Hüzün Rüzgarý Well-known member 7 Eki 2012 #902 TaLHa' Alıntı: Farkettimde buralarda pek yokmuşum Genişletmek için tıkla ... Farkettim de avatarın çok değişik..
TaLHa' Alıntı: Farkettimde buralarda pek yokmuşum Genişletmek için tıkla ... Farkettim de avatarın çok değişik..
B Bezminur Well-known member 9 Eki 2012 #903 Fark ettimde avatarımdaki resmim görünmüyor, neden çıkmıyor
Livza Well-known member 26 Ara 2012 #905 bidaha farkettim de 4 sene onceki mesajlarimi okumak degisik geliyor
nurhadimi üye Sorumlusu 27 Ara 2012 #906 farkettim de livza seni görmek beni eskilere götürdü, ehlen ve sehlen kardeşim
Livza Well-known member 27 Ara 2012 #907 nurhadimi' Alıntı: farkettim de livza seni görmek beni eskilere götürdü, ehlen ve sehlen kardeşim Genişletmek için tıkla ... bende aynisini farkettim hey gidi gunler heyy
nurhadimi' Alıntı: farkettim de livza seni görmek beni eskilere götürdü, ehlen ve sehlen kardeşim Genişletmek için tıkla ... bende aynisini farkettim hey gidi gunler heyy
nurhadimi üye Sorumlusu 27 Ara 2012 #908 Livza' Alıntı: bende aynisini farkettim hey gidi gunler heyy Genişletmek için tıkla ... farkettim de bizim dönem üyeleri yavaş yavaş geliyorlar mı ne medreseli ağabeyi gördüm
Livza' Alıntı: bende aynisini farkettim hey gidi gunler heyy Genişletmek için tıkla ... farkettim de bizim dönem üyeleri yavaş yavaş geliyorlar mı ne medreseli ağabeyi gördüm