ecmain...cok güzel olmuş.ellrine saglık.Allah razı olsun.
Maalesef bu ziyafet taife-i nisa icin abi,size yoküff zeytinyağlı dolmalarda ne güzel duruyor orda varya bide kuruyla pilav yanına bi başda soğan kırıp tuza bandım mı....
Merih buzdolabını kurcalamak üzere mutfaga gider
Olmaski bu saatede böyle sofra birde (taife-i nisa) yok daha neler onlar hazırlar biz yeris kardeşimecmain...
Maalesef bu ziyafet taife-i nisa icin abi,size yok
Olmaski bu saatede böyle sofra birde (taife-i nisa) yok daha neler onlar hazırlar biz yeris kardeşim
Allah C.C seni cennetine koysun emi sualar epeydir gulemiyordum iyi geldiTalha abi hep aynı yeri yapıp durmaa aa olmuyor
ama ruyada da ne yenir dolmarüyanızda yersiniz artık...
ecmain...Ama artık beni bu sitede görmiyebilirsiniz zira talha abi burayı görse beni banlıyabilir Laf aramızda abiyi bu kadar aktif bilmiyordumAllah C.C seni cennetine koysun emi sualar epeydir gulemiyordum iyi geldi
ayrica yemekler icin tesekkurler karnimda bi acki sorma
Fazla ses cıkarmayın emiZira burayı ondan gizliyorumdaTaLHa mşlh...ya bide sanki biyerden gözüm ısırıyo...bir dizide falan oynuyomu kendisi..
Forumda sorun var herhalde...Ama olmazki....
Ben fotograflarin cogunu goremiyorum .... Haksizlik bu...
abiler yoksa resimleride mi supurmusler...
Bu,da cvp mı yani siteye yeni geldik buyur abi felan der insan, iyi oldu öğrendik misafir sevmediğinizirüyanızda yersiniz artık...
Sizde başka yer mi yok bu bölüme konuk olmak istiyorsunuzBu,da cvp mı yani siteye yeni geldik buyur abi felan der insan, iyi oldu öğrendik misafir sevmediğinizi
Bu,da cvp mı yani siteye yeni geldik buyur abi felan der insan, iyi oldu öğrendik misafir sevmediğinizi
misafirlik değil sizin ki ahalidensiniz samimi davranmışlar saolsunlar azcıkta kaba
Şualar kaaaaaaaaaaççççççççç biz oyalarız........ gülşerbeti yardım et hele TaLHa abiyi sakinleştirek sen sekine oku bana etki etmişti