Formun abileri temizlikte

þualar

Active member
sualara biseycikler olmaz merak etme sen... uzayli zekiyem benim...:p:)

O okur-ufler, yapar biseyler..:cool: olan abiye olur... :p
sağol kardeşim sende olmasan ne olur halim:)Bu arada uzaylı zekiye,bana sergerdan abiyi hatırlattı:D
Şualar kaaaaaaaaaaççççççççç biz oyalarız........ gülşerbeti yardım et hele TaLHa abiyi sakinleştirek sen sekine oku bana etki etmişti:p:D:D
Cok güldüm ya Allah razı olsun.Talha abi iyidir, beni bu zamana kadar kovmadıysa şimdi de kovmaz herhalde,galiba,sanırsam:D:p

Garib

Well-known member
judgeonn1mn9.jpg
HÜSREV ABİ iyide havayı değil yeri süpürcen:D

nesse en yakusuhlu benim gene :p yaf ağabey süpürüoz ya ne istion daha havadan daha ii :D
kökten temizlioz

þualar

Active member
judgeonn1mn9.jpg
HÜSREV ABİ iyide havayı değil yeri süpürcen:D

nesse en yakusuhlu benim gene :p yaf ağabey süpürüoz ya ne istion daha havadan daha ii :D
kökten temizlioz
Olayı nerden yakalamışınız tebriikler yani:p Yaw bu abiler kendinden ne kadar da razı:rolleyes: Dikkat edin taife-i tuyuruda temizlemeyin:D Malum havada temizlik yapmak itina ve dikkat gerektirir:eek:

Garib

Well-known member
taifei tuyur kuslar yane onları görürüm be ben maytları temizliom :rolleyes:
bi zahmet temizlik yapıoz ayağımın altından kacsınlar ala ala lütfen imaa germeyin zate temizlik zor is ala ala butün forumu ben temizliom bide kuslarımı düşüncem abiler kaytarıo zaten bütün isi bana attılar of of ..zor is zor böle olmucak alcam bi yardımcı HUSRAN ABİ yetis sene bea ..:D