yok yok,ordaki adresi tıkla senin icin özel bi tane gönderiliyor yazılarda cok büyük yani anlaşılır.Mutlaka ordan al.Diğeri zor olur.GuLSerbeti ' Alıntı:Buldum, kaydettim.. tek sorun yazilar pek anlasilmiyor...![]()
yok yok,ordaki adresi tıkla senin icin özel bi tane gönderiliyor yazılarda cok büyük yani anlaşılır.Mutlaka ordan al.Diğeri zor olur.GuLSerbeti ' Alıntı:Buldum, kaydettim.. tek sorun yazilar pek anlasilmiyor...![]()
efşan ' Alıntı:VALLA KARDEŞLER KISKANMAYIN AMA BEN EN AZ 50 SAYFA OKUYORUM BİR NUR TALEBESİ OLMANIN ŞARTI SANIRIM 11 SAYFADAN BAŞLIYOR YANILIYORMUYUM YOKSA ABİLER CVP BEKLİYORUM ONA GÖRE .) .)
NE DERLER BİLİRSİN YETERKİ İSTE İNAN İSTEYİNCE ÖYLE BİR OLUYORKİ UMARIM NAZARIN DEĞMEZ ZATEN BU ARALAR DARGINLAR BANA ÇOK OKUYUP GÖNÜLLERİNİ ALMAM LAZIM HADİ BEN KAÇTIM SİZE İYİ PAYLAŞIMLARillailayh ' Alıntı:bak efsann ben seni nazar edebilirim aman dikkat11 sayfa okumak gerekiyormuş haklısın fakat benn hergün bu sayıya ulaşamıyorum malesef.....
Maşallah kardeş imrendim vallahi.Bak maşallah ddim nazar değmesin diye:efşan ' Alıntı:VALLA KARDEŞLER KISKANMAYIN AMA BEN EN AZ 50 SAYFA OKUYORUM BİR NUR TALEBESİ OLMANIN ŞARTI SANIRIM 11 SAYFADAN BAŞLIYOR YANILIYORMUYUM YOKSA ABİLER CVP BEKLİYORUM ONA GÖRE .) .)
Aleykumselam hoşgeldiniz.İnş külliyatı tamamlamaya muvaffak olur,sonra tekrar ve tekrar pekiştirirsiniz.Yolunuz daim olsun. :angel:demetce ' Alıntı:SLM ALKM BENDE RİSALE FORM A YENİ ÜYE OLDUM
RİSALE İNUR HER GÜN OKUMAYA ŞALIŞIYORUM ELHM KÜLLİYAT BAKLAVASINA AZ KALDI:=)
aslinda 20 sayfadan cok olan kismi isaretlemek istiyorum
ama tembellikten malesef okumuyorum ve isaretliyemiyorum
once okumaya basliyacam sonra bu anketi isaretliyecem...