Günün Karikatürü
S Satuk Buðra Han Well-known member 16 Eki 2009 #131 Türk okulları Amerikadan önce uzaya gidecege benziyor
B _bamteli_ Well-known member 16 Eki 2009 #133 bardak' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... :045::045:..........waow süperdi...
B bardak Well-known member 17 Eki 2009 #138 Zaman helal mübareğim...Şaşırtıyorsun bak beni...Amaaaa çokta mutlu oluyorum... O razı olsun paylaşımlarından dolayı....Bereket versin diyeyimde devamı gelsin...
Zaman helal mübareğim...Şaşırtıyorsun bak beni...Amaaaa çokta mutlu oluyorum... O razı olsun paylaşımlarından dolayı....Bereket versin diyeyimde devamı gelsin...
B _bamteli_ Well-known member 17 Eki 2009 #139 bardak' Alıntı: Zaman helal mübareğim...Şaşırtıyorsun bak beni...Amaaaa çokta mutlu oluyorum... O razı olsun paylaşımlarından dolayı....Bereket versin diyeyimde devamı gelsin... Genişletmek için tıkla ... :005::005::gül:.........
bardak' Alıntı: Zaman helal mübareğim...Şaşırtıyorsun bak beni...Amaaaa çokta mutlu oluyorum... O razı olsun paylaşımlarından dolayı....Bereket versin diyeyimde devamı gelsin... Genişletmek için tıkla ... :005::005::gül:.........