Cevap: gunun sozu Sırf bu dünya için mi yaratılmışsın ki tüm vaktini ona sarf ediyorsun?
T Tarihci Marmara Tarih 21 Tem 2008 #401 Cevap: gunun sozu Sırf bu dünya için mi yaratılmışsın ki tüm vaktini ona sarf ediyorsun?
A ARİF Well-known member 21 Tem 2008 #402 Cevap: gunun sozu "Efendim,Müjdecim,Kurtarıcım,PEYGAMBERİM! Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim" ( n.f.kısakürek)
Cevap: gunun sozu "Efendim,Müjdecim,Kurtarıcım,PEYGAMBERİM! Sana uymayan ölçü hayat olsa teperim" ( n.f.kısakürek)
E efe43 Well-known member 21 Tem 2008 #405 Cevap: gunun sozu ben bir hiçim.hiçliğimi hissettiren sana şükür YA RABBİ...
T tetik Active member 21 Tem 2008 #406 Cevap: gunun sozu Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz. Cenab Şahabe
Cevap: gunun sozu Başkası düştü mü "çürük tahtaya basmasaydı" deriz.Kendimiz düşünce,bastığımız tahtanın çürük olmasından şikayet ederiz. Cenab Şahabe
T tetik Active member 24 Tem 2008 #407 Cevap: gunun sozu Hayatta iki seyi hemen unut! iki seyi hic unutma! Sana yapilan kötülükleri, kendi yaptigin iyilikleri unut! Allah'i ve ölümü sakin unutma !
Cevap: gunun sozu Hayatta iki seyi hemen unut! iki seyi hic unutma! Sana yapilan kötülükleri, kendi yaptigin iyilikleri unut! Allah'i ve ölümü sakin unutma !
FaKiR Meþveret Bþk. 24 Tem 2008 #408 Cevap: gunun sozu Eğer Allah'ı buldunsa, bütün eşya senindir gör.”
M mihrimah Well-known member 24 Tem 2008 #409 Cevap: gunun sozu O'nu bulan neyi kaybetmiştir ki? O'nu kaybeden neyi bulmıştur ki?
T tetik Active member 25 Tem 2008 #410 Cevap: gunun sozu вıraк γazaη γazsıη, çizeη çizsiη Sєηi Rabbiη bilsiη... “Kalıbını Secdeye, Kalbini Kıbleye Bırak”
Cevap: gunun sozu вıraк γazaη γazsıη, çizeη çizsiη Sєηi Rabbiη bilsiη... “Kalıbını Secdeye, Kalbini Kıbleye Bırak”
FaKiR Meþveret Bþk. 25 Tem 2008 #411 Cevap: gunun sozu “Milletin kalb hastalığı, zaaf-ı diyanettir; bunu takviye ile sıhhat bulabilir.” -Tarihçe-i Hayat; s.51
Cevap: gunun sozu “Milletin kalb hastalığı, zaaf-ı diyanettir; bunu takviye ile sıhhat bulabilir.” -Tarihçe-i Hayat; s.51
K kayýp_gül Well-known member 25 Tem 2008 #412 Cevap: gunun sozu Üç çeşit dost vardır: 1. Gıda gibidir hergün onu ararsın; 2. İlaç gibidir, bazen ihtiyaç duyduğunda arasın; 3. Hastalık gibidir o seni bulur. Baki ************************************ "Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz o sunuz..." ~ Aristo ~
Cevap: gunun sozu Üç çeşit dost vardır: 1. Gıda gibidir hergün onu ararsın; 2. İlaç gibidir, bazen ihtiyaç duyduğunda arasın; 3. Hastalık gibidir o seni bulur. Baki ************************************ "Boşuna kendinizi kandırmayın; sürekli yaptığınız şey neyse siz o sunuz..." ~ Aristo ~
T tetik Active member 26 Tem 2008 #413 Cevap: gunun sozu Rabbim, beni kendine dost seçinceye kadar yaşat... Ve aşkınla yandığım bir anda canımı al ki, ÖLÜM aşkımın adı olsun...
Cevap: gunun sozu Rabbim, beni kendine dost seçinceye kadar yaşat... Ve aşkınla yandığım bir anda canımı al ki, ÖLÜM aşkımın adı olsun...
M mihrimah Well-known member 26 Tem 2008 #414 Cevap: gunun sozu Kötü ile dost olan, umursamaz günahı Hak sözü duymaz olur, hatırlamaz Allah'ı...
FaKiR Meþveret Bþk. 27 Tem 2008 #415 Cevap: gunun sozu “Cenab-ı hak beni de, sizi de Tarik-i Haktan şaşırtmasın. amin.”
M mihrimah Well-known member 27 Tem 2008 #416 Cevap: gunun sozu Kim ki öfkeyle kalkar, cahil nefsine uyar İstediğini söyler, istenmeyeni duyar!!!!!!!
Cevap: gunun sozu Kim ki öfkeyle kalkar, cahil nefsine uyar İstediğini söyler, istenmeyeni duyar!!!!!!!
T Tarihci Marmara Tarih 28 Tem 2008 #417 Cevap: gunun sozu Mevla bizi affede bayram o bayram olur, cürmü hatalar gide bayram o bayram olur, gör ne güzel yiğid olur.. Alvar imamı
Cevap: gunun sozu Mevla bizi affede bayram o bayram olur, cürmü hatalar gide bayram o bayram olur, gör ne güzel yiğid olur.. Alvar imamı
T tetik Active member 29 Tem 2008 #418 Cevap: gunun sozu Dogru yolu bulduysan ne kadar zamanda varacagin önemli degil
E ebrar172 Well-known member 31 Tem 2008 #419 Cevap: gunun sozu mihrimah' Alıntı: Kötü ile dost olan, umursamaz günahı Hak sözü duymaz olur, hatırlamaz Allah'ı... Genişletmek için tıkla ... güzel...
Cevap: gunun sozu mihrimah' Alıntı: Kötü ile dost olan, umursamaz günahı Hak sözü duymaz olur, hatırlamaz Allah'ı... Genişletmek için tıkla ... güzel...
T tetik Active member 31 Tem 2008 #420 Cevap: gunun sozu Bir bilgeye sormuşlar: Bir insanın zekasını nereden anlarsınız ? Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa ?O kadar akıllı insan yoktur ki !..
Cevap: gunun sozu Bir bilgeye sormuşlar: Bir insanın zekasını nereden anlarsınız ? Konuşmasından. Ya hiç konuşmazsa ?O kadar akıllı insan yoktur ki !..