Cevap: gunun sozu Güzel ahlak; bağışlayıcılık, sabır ve tahammüldür. Hasan-ı Basri (ra)
B bardak Well-known member 27 Ağu 2009 #1,281 Cevap: gunun sozu Güzel ahlak; bağışlayıcılık, sabır ve tahammüldür. Hasan-ı Basri (ra)
B bardak Well-known member 27 Ağu 2009 #1,282 Cevap: gunun sozu Çalışmak en hayırlı sermayedir. Hz Ömer (ra)
B bardak Well-known member 27 Ağu 2009 #1,283 Cevap: gunun sozu Çocuğunda sevmediğin bir davranış görüyorsan; O davranış senin arzu ettiğindir, kendini düzelt. Hasan-ı Basri (ra)
Cevap: gunun sozu Çocuğunda sevmediğin bir davranış görüyorsan; O davranış senin arzu ettiğindir, kendini düzelt. Hasan-ı Basri (ra)
Z zeyhak_ Well-known member 28 Ağu 2009 #1,284 Cevap: gunun sozu Dilini Kalem et Göz ya$ini Mürekkep Bir duyan ve gören var elbet Yeterki istemesini bil dua et.
Cevap: gunun sozu Dilini Kalem et Göz ya$ini Mürekkep Bir duyan ve gören var elbet Yeterki istemesini bil dua et.
N Nûrolog Well-known member 28 Ağu 2009 #1,285 Cevap: gunun sozu Ne hikmettir su dunyaya,gelen aglar,giden aglar. Seyrani
B bardak Well-known member 1 Eyl 2009 #1,286 Cevap: gunun sozu Mâzîsi yıkık milletin âtisi (geleceği) olur mu? Mehmet Akif Ersoy
B bardak Well-known member 1 Eyl 2009 #1,287 Cevap: gunun sozu Bu zamanda en büyük ihsân (iyilik), îmânı kurtarmaktır. Bediüzzman
N nimet06 Well-known member 1 Eyl 2009 #1,288 Cevap: gunun sozu Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder. Gazali Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin; basit bir adamı dost edinmek isterseniz methedin. Şeyh Said Şirazi
Cevap: gunun sozu Cevizin kabuğunu kırıp özüne inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder. Gazali Olgun bir adamı dost edinmek isterseniz, eleştirin; basit bir adamı dost edinmek isterseniz methedin. Şeyh Said Şirazi
Z zeyhak_ Well-known member 4 Eyl 2009 #1,289 Cevap: gunun sozu <SPAN style="FONT-SIZE: 13pt; COLOR: #ff9900; LINE-HEIGHT: 115%; FONT-FAMILY: 'Comic Sans MS'; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: DE; mso-fareast-language: DE"><FONT color=#f04b83>…»Şirin’inizi Ferhad gibi sevmekse niyetiniz,
Cevap: gunun sozu <SPAN style="FONT-SIZE: 13pt; COLOR: #ff9900; LINE-HEIGHT: 115%; FONT-FAMILY: 'Comic Sans MS'; mso-fareast-font-family: 'Times New Roman'; mso-bidi-font-family: 'Times New Roman'; mso-ansi-language: DE; mso-fareast-language: DE"><FONT color=#f04b83>…»Şirin’inizi Ferhad gibi sevmekse niyetiniz,
Z zeyhak_ Well-known member 4 Eyl 2009 #1,290 Cevap: gunun sozu Unutma ki; Bir dirhem “ can’a “ bir ” umut “ miktarı “ gül “ kafi. Beni “ ben “ yapan...
Cevap: gunun sozu Unutma ki; Bir dirhem “ can’a “ bir ” umut “ miktarı “ gül “ kafi. Beni “ ben “ yapan...
B bardak Well-known member 6 Eyl 2009 #1,291 Cevap: gunun sozu Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))
Cevap: gunun sozu Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))
B bardak Well-known member 6 Eyl 2009 #1,292 Cevap: gunun sozu Sözünde korku c.c olsun,ölçünde sünnet..Ve En güzeli çok dinle ,az ve haddince söz söyle.. İşte terazi..
Cevap: gunun sozu Sözünde korku c.c olsun,ölçünde sünnet..Ve En güzeli çok dinle ,az ve haddince söz söyle.. İşte terazi..
B bardak Well-known member 22 Eyl 2009 #1,293 Cevap: gunun sozu aŞk ;davaya benzer,cefa çekmekte şahide... Şahidin yoksa!davayı kazanamazsın ki!!!!
Cevap: gunun sozu aŞk ;davaya benzer,cefa çekmekte şahide... Şahidin yoksa!davayı kazanamazsın ki!!!!
B bardak Well-known member 22 Eyl 2009 #1,294 Cevap: gunun sozu Rüyaları gerçekleştirmenin yolu, uyanmaktıR!
B bardak Well-known member 27 Eyl 2009 #1,295 Cevap: gunun sozu ...Kardeşlerimi ALLAH yarattı, fakat dostlarımı ben buldum.... Goethe
B bardak Well-known member 27 Eyl 2009 #1,296 Cevap: gunun sozu AŞK Yolunda..... Aşk yolunda akılla yürüyenler, güneşi mumla arayanlar gibidir.. Muhammed İkbal
Cevap: gunun sozu AŞK Yolunda..... Aşk yolunda akılla yürüyenler, güneşi mumla arayanlar gibidir.. Muhammed İkbal
B bardak Well-known member 27 Eyl 2009 #1,297 Cevap: gunun sozu ......Anladım ki ağaçlar, Toprağa acı verdikçe büyüyorlar. Anladım. Kimseye acı vermeden, Büyünmüyor.........
Cevap: gunun sozu ......Anladım ki ağaçlar, Toprağa acı verdikçe büyüyorlar. Anladım. Kimseye acı vermeden, Büyünmüyor.........
B bardak Well-known member 27 Eyl 2009 #1,300 Cevap: gunun sozu Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı. İhsan Oktay Anar/ Suskunlar
Cevap: gunun sozu Kusur benim imzamdır. Bir ismim olduğu sürece bir kusurum da olacak ve olmalı. İhsan Oktay Anar/ Suskunlar