Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim övünülecek bir tarafım YOK,çünkü ben bir NUTFEden yaratıldım,sonunda da kokmuş bir LEŞ haline geleceğim,sonrada KIYAMET GÜNÜ terazi başına gideceğim,sevabım agır gelirse İYİ insanım,günahım ağır gelirse KÖTÜ insanım... SELMAN-I FARİSİ
"Suizan etmeyin. Suizan, yanlış karar vermeye sebep olur. İnsanların gizli şeylerini araştırmayın, kusurlarını görmeyin, münakaşa, haset ve düşmanlık etmeyin, birbirinizi kardeş gibi sevin ve çekiştirmeyin.”
. : Kur'an'dan Bir Mesaj : . . . "İnkâra koşuşanlar sana kaygı vermesin, Onlar Allah'ın dînine asla zarar veremezler. Allah onlara âhirette nasip vermemek istiyor. Onlara büyük bir azap vardır." [Al-i İmran Suresi 3,176]. : Kur'an'dan Bir Mesaj : . . . "İmana bedel inkârı tercih edenler Allah'ın dînine hiç bir zarar veremezler ve onlar için gayet acı bir azap vardır." [Al-i İmran Suresi 3,177]
Siz Bana Gerçekten "Yok" Olan Bir Şeyi Gösterebilir Misiniz Ki "Yok" u İspat Edebilesiniz? Gösterebilecek Olsanız O Şey Zaten "Yok" Değil "Var" Olur, Gösteremeyince de "Yok" Demeye Fırsatınız Kalmaz... Allah’a "Yok" Diyebilmeniz Ayrıca İspat Ediyor Ki; O, "Var" ın Ta Kendisidir, "Yok" un Da Yaratıcısı... N.F.K.
dayan be gönlüm!. bîçâre değilsin, yaradan sana yâr.. kimsesiz değilsin, yanında kimsesizler kimsesi var! biliyorum, sığmazsın hiç bir yere bu sevdayla, dünya sana dar! ama dayan gönlüm! dayan ki her gecenin mutlaka bir sabahı var..((mevlana))
şeyh sadi derki :aşka uçma kanatların yanar..mevlana der ki ; aşka uçmadıktan sonra kanat neye yarar...yunus emre de der ki ; aşka vardıktan sonra kanadı kim arar..