Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelip geçicidir bu dünya; yoktur onda karar. Örümcek ağı gibidir, dokunsan hemen kopar. Ey rızkını arayan, yetişir bir iki lokma; burada durucu değilsin, boşa yığınak yapma. (Hz. Ali)
Sen farklisin dostum cok farkli! Ömründe seni bir kere dahi düsünmeyen;sana zere kadar menfaati dokunmayan kisinin imanini kurtarmak icin cirpiniyorsun. Sen gonullu bir mahkumsun dostum.saniyeleri Allah yolunda hizmettle gecen bir celik duvarla örmüssün cevreni. UNUTMA! problemler kucuk insanlarin şevkini kırar,buyuk insanlarin azmini arttirir.BU DAVA BÜYÜKSE SAHİBİDE BÜYÜK. (ZÜBEYİR GÜNDÜZALP )
Yitirdiğin her şeyde kazandığın bir şey vardır.
Kazandığın her şeyde biraz yitirdiklerin.
Bu yüzden birileri ısınıp dururken dinmez üşümelerin.
Hayat karşına nasıl çıkarsa çıksın,
seni ne kadar yıpratırsa yıpratsın vazgeçme.
Ve unutma; eğer hayallerin olmazsa bir gün başkasının hayali olamazsın...
Büyük komutan Alparslan malazgirt savaşindan sonra yenilgiye uğrattiği romen diyojeni huzuruna alir ve sorar:"tarih okur musun? diyojen.. cevap "hayir"dir.. büyük komutanin sözü tarihe ibret olacak güzelliktedir: "işte bunun için sen mağlupsun ben de galip"... ...tarihten ibret almayanlar, İbret olurlar tarihe...