Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Cenab-ı Hakk elif gibi kardeşim seni yolundan ayırmasın ve hergün daha da kendine yakınlaştırsın dünya ve ahirette rahmetini üzerinden eksik etmesin amin
Allahım sitedeki gönül doslarımın 3 aylar içinde gönülden ettigi duaları sen kabul et onlara sen berat günü gibi günler eyle onları sen razı olana kadar yaşat ve cennetine kabul et
dua ile can dostlarım
Allahım gönülsızım kardeşimizin ne muradı varsa hayırlısıyla nasip et.
tarihci ninde vatan borcunu biran önce bitirmesini ve hayırlı rahat bir ortamda tamamlamasını nasip et.sen bize yardım et Allahım
Rabbim abdullah abinin bütün sıkıntılarını gider onu razı olduğun kullarının arasına ilhak eyle gönlündeki bütün muradları hakkında en hayırlı şekliyle nasip et....amiiin....
Allahım sen bu forumda birbirini tanımadan dua eden kullarına hem dünyada hem de ahirette iyilikler ver.fatmatoy kardeşimize de burada yaptığı duaların 10 katını ona ver.
Allahım sen bu forumda birbirini tanımadan dua eden kullarına hem dünyada hem de ahirette iyilikler ver.fatmatoy kardeşimize de burada yaptığı duaların 10 katını ona ver.
Allahım bu bardak kardeşimin benim bilmediğim Seninse muhakkak bildiğin sıkıntılarını gider, benim hiçbirşey yapamadığım dertlerine Sen deva ol, her sarsıldıgında ellerinden tut, her incindiğinde yakınlığınla merhemini sür, sev ve sevindir amiin.