herkes ismiyle birbirine dua etsin

Livza

Well-known member
Cevap: herkes ismiyle birbirine dua etsin...

livza kardeşim bildiğim kadarıyla yakın bi zamanda dünya evine gireceksin. Rabbim eşine(şimdilik müstakbel :) ) ve sana hem dünyada hem ahirette saadet nasip etsin ve dünyada da ahirette de sizi ayırmasın hayırlı imanlı vatana milletine dinine hizmet eden nesiller yetiştirin inşallah...

allah razi olsun amin inşallah

mihrimah

Well-known member

Ya rabbi bu mübarek kardeşimizin hakkında hayırlı olanı nasip eyle, onu rızan istikametinde hareket ettir:), dinine dünyasına, ahiretine hayırlı insanlarla yürüt bu yolları.amin.

Livza

Well-known member

Rabbim mihrimah kardeşimi cehennem ateşini uzak tut, cennettinde salih kulların arasında eyle. bu dünyadaki maddi manevi sınavlarını rahatça geçebilmeyi nasib eyle. annesi babası ona küçükken nasıl merhamet etmişse Sen de onun anne ve babasına öyle merhamet et Yarabbi. ona ve onun sevdiklerine hayırlı ve uzun ömür nasib eyle. AMİN

Tövbekar1

Well-known member

Allahım; sen livza kardeşimin gerçekleşecek olan izdivacını hayırlı eyle... onu evliliğinde bunaltma... maddi manevi geçim sıkıntısıyla terbiye etme... hayırlı evlatlar nasip et.......

Elif_Gibi

Well-known member

Allahım abdullah kardeşimin açtığı elleri boş çevirme hayırlı dualrını kabul eyle ağır imtihanlara tabi tutma...

Elif_Gibi

Well-known member

pırlanta kardeşim nicki gibi iki cihan üstün ahlakıyla ve islamı yaşayışıyla parlasın inşAllah...

inşallah unutulmadık kardesler,,,
bız ısmen dualar edıyoruz nıcklere sızlerdende beklıyoruz
allaha emanetsınız

inþirah

Well-known member

Ya Rabbi!

buraya dualarıyla iştirak ihlaslı kardeşlerimin temiz ağızlarıyla ettikleri dua hürmetine..

bizleri öğrettiğin ilimle ruhlarını ay gibi parlattığın kulların gibi ilimle donat...

bizlere sırlarını öğret...

Allah'ım...
Senin sanatkarlığının en güzel şekilde yansımalarını temsil etmemize izin ver... Bize güzelliklerinin en tatlı,en hayırlı biçimlerini yaşat...

amin...

herkes üsteki kardeşine dua etsin üsteki kardeşin özellikle istediği dua varsa bildirsin...
ben herkese dua ederek başlatayım.
İmanın en efdali;nerede olursan ol ALLAH-U TEALA'nınseninle olduğunu bilmendir .(h.ş)rabbim hiçbirimize bu hakikati unutturmasın iman-ı kamil nasip etsin.:rolleyes:
çok sağol bizler bunu unutmamalıyız ah keşke maneviyata çok ihtiyacım var banada çok dua edin çok ihtiyacım var hatalar yanlışlar cahillik nerden toparlıcam bilemiyorum sadece şu çıkmazdan karanlık dünyamdan uyanıpta ışıklı güzel huzurlu bir hayat istiyorum ALAHIM SEN HERKESE YARDIM ET içindede bana

Elif_Gibi

Well-known member

çok sağol bizler bunu unutmamalıyız ah keşke maneviyata çok ihtiyacım var banada çok dua edin çok ihtiyacım var hatalar yanlışlar cahillik nerden toparlıcam bilemiyorum sadece şu çıkmazdan karanlık dünyamdan uyanıpta ışıklı güzel huzurlu bir hayat istiyorum ALAHIM SEN HERKESE YARDIM ET içindede bana

Bir hadis-i şerif meali şöyledir:
(Tevbe eden, günah işlememiş gibi olur.) [İbni Mace]

Bir âyet meali de şöyledir:
(Ey müminler, Allah’a tevbe edin ki kurtuluşa eresiniz.) [Nur 31]

leyla kardeşim inşAllah sende bizde kurtuluşa erenlerden oluruz...aminnnnn

ARİF

Well-known member

rabbim sen yarattığın güzelliklerinin ve bizden istediğin insanı kamil olabilme adına say ve gayretin arkasından giden ve senin yasakladığın haramlarından olabildiğince kaçan kulların zümresin bizleri ve fatmatoy kardeşi dahil eyle sen bizleri muhafaza buyur. amin.