Kahvalti etmedinizmi?? Buyrun

leylak

Active member
zamanında en çok şikayet edip kurtulmak için can attığım sobayı şimdi yana yana arıyorum üzerine konan maşaya dizilen ekmek dilimleri mis gibi kokar ,yanındaki çaydanlıktan çıkan buhar evin sıcaklığına sıcaklık katardı,mutfağa gitmez bütün yemekleri sıcak kalsın diye sobanın üstüne koyardık,annem hastalandığımda ıhlamuru sobanın üstüne koyar ben içmeden kokusundan iyileşirdim,kömür kor haline geldiğindede annemin marifetli elleriyle yaptığı kebapları hatırlayınca burnumun direği sızlıyor,kim açtı bu konuyu yahu;
aşkolsun

nuriye

Well-known member
mis gibi eskileri yad ediyoruz işte kötümü ediyoruz aaaaa:D:D

Kışın hep sobalı evlere gezmeye gittim.Her gören hayırdır gelmezsin sen ama dedi de bi türlü itiraf edemedim...:033:
allah nasip ederse bahce evine almayi düsünüyoruz ,üzerinde cay yapacagiz gercekten insan eski günleri özlüyor ha kardesler buyurun sizide bekleriz cay icmeye kim ne derse desin insan eski günleri cok özlüyor:022:

VUSLAT

Well-known member
3111562430_4982e71694.jpg

ve bu da :)

karnımda nasıl acıktı...
ama yanlız hiçbirşeyin tadı olmuyor...
buradaki herkezle böyle bir sofrada buluşup sohbet etmek ne güzel olurdu...:021:

Nurist

Well-known member
benim o fotoğrafım bir forumdan tanıştığım arkadaşlarımla yaptığım kahvaltıdan idi

diye not düşmek isterumm :)

bardak

Well-known member
Benimde bir forumda tanıştığım arkadaşlarla resmim var ama sadece masa değil bizde varız...Yani kısacası hiç tek masayı çekmek gelmedi aklıma çekse imişim yaaaa:(:(:(: