Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru bekliyor.

Huseyni

Müdavim
Cevap: Kardeşlerim...Aklı bulanmış kişilerle dolu bir site RİSALE_İ Nuru be

abiler ben bir agonist mi diyolar o steye girdim dün üye oldum sabah tan beri tartışıyorum ama hani büyük bir zat demiş ya ben cahilerle girdiğim her tartışmada mağlup olmuşumdur.....diye...

gerçekten bu sözü şimdi daha iyi anladım...

ve de savundukları mantıksız düşüncelere karşı savaşan biz Kur'an şakirtlerinin ve üstadlarımızın bu büyük manevi davasını daha da iyi anladım....ALLAH razi olsun........

Demiştim size alın canlı şahit :) Allah razı olsun nur kardeş.

YILDIZNAME

Well-known member

Başında Nur_Yazar kardeş hakkı arayanlar çok deyince grup olarak denenebilir gibi düşünüyordum az önce siteye girip çıktım nefes alamadım .Bunlar konuşulacak, sabırla dinlenip, cevap verilecek insanlar değil. Günlük hayat içinde komşu,arkadaş,akraba,meslektaş karşılaşmıştım saygı sınırları içinde dinimizde yanlış gördüklerini soruyorlar aradığı cevabı bulunca teslim oluyorlardı yada münakaşa etmiyorlardı ama bu sitedeki insanlarla hiç karşılaşmadım karşılaşmakta istemem. Ruhum daraldı biz hayırlı işlerimize bakarak ,pozitif enerji alarak selamlaşarak, dualaşarak yolumuza devam edelim. Samimi olarak arayana Rabbim nasip eder.Allah hepinizden razı olsun sizlerden çok şey öğreniyorum.

Müslüman olmayız,müslüman dogarız.Müslümanlık bizim tercihihimiz degildir.Anne babamız müslüman oldugu için bizde müslüman oluruz.Eger bu tür ateist siteler de altı ay okumaya,tartışmalara katılırsanız ve hala müslümansanız artık islam sizin tercihiniz olmuştur. Size bir ateist olarak önerim bu sitelerde tartışmak yorucu olabilir.kırabilirsiniz kırılabilirsiniz ama seviyeyi yüksek tutmak sizin elinizdedir.az da olsa öfkeli ateistlerle ve ,veya öfkeli müslüman larla karşılaşabilirsiniz. Bu sitelere girecekseniz çok okumalı ve gurup çalışması yapmalısınız inanın kendinize ve bu sitedekilere çok katkı saglayacaksınız! muhterem ademden bu yana başlıgım için kaynak istemiştiniz kaynagı verdim yorumunuzu merakla bekliyorum.

Abidin1

Well-known member

.....Müslümanlık bizim tercihihimiz degildir.Anne babamız müslüman oldugu için bizde müslüman oluruz......

Hayır..

Müslüman bir anne babadan doğmuş olmak İslam Hazinesine kolay ulaşabildiğimiz için bir nimettir. Şükrünü Yüce Allah'a sunarsak asıl hazineyi bulmuş oluruz.. Hristiyan anne ve babadan doğan bir çocuğa ise Yüce Allah akıl vermiş.. (zaten zihinsel özürlüyse sorumlu değildir.) Özür irade ve seçme özgürlüğü vermiştir.. O çocuk dahi Allah teala tarafından, hiç bir şekilde zorlanmış ve zora koşulmuş değildir.. Düşünmesi ve aklı ile gerçeği araması gerek..

Yaşadığı çevreden kaynaklı zincirleri kırıp hazineye ulaşanların örnekleri pek çoktur..

Saygılar..

Huseyni

Müdavim

Müslüman olmayız,müslüman dogarız.Müslümanlık bizim tercihihimiz degildir.Anne babamız müslüman oldugu için bizde müslüman oluruz.Eger bu tür ateist siteler de altı ay okumaya,tartışmalara katılırsanız ve hala müslümansanız artık islam sizin tercihiniz olmuştur. Size bir ateist olarak önerim bu sitelerde tartışmak yorucu olabilir.kırabilirsiniz kırılabilirsiniz ama seviyeyi yüksek tutmak sizin elinizdedir.az da olsa öfkeli ateistlerle ve ,veya öfkeli müslüman larla karşılaşabilirsiniz. Bu sitelere girecekseniz çok okumalı ve gurup çalışması yapmalısınız inanın kendinize ve bu sitedekilere çok katkı saglayacaksınız! muhterem ademden bu yana başlıgım için kaynak istemiştiniz kaynagı verdim yorumunuzu merakla bekliyorum.

Ateistlerin ekmeğine yağ sürmek olur bu. Aklı başında bi müslümanın oralarda vakit geçirmesine gerek yok. Hem seyircisiz film oynamaz. Müslümanlarda oraya gidip mesaj yazmazlarsa ateistler muhatapsızlıktan iflas eder. Zaten bu sitelerdeki en büyük gayelerden biri islamı çürütmek değil, (zaten beceremezler de) kendileri de İslamın hak din olduğunu bildikleri ve inanmamayı tercih ettikleri için kendileri gibi ortak aramaktır.