Kaynanayla damatları!

T

Tarihci19

Misafir
saya ' Alıntı:
kadınlar içine ata ata içleri çürüyor dıştan saçı dökülse ne olur ki

yoooo öle bişey yok, iç dünya dışa yansır, içi sıkıntılı olan adamın saçları dökülür yada beyazlar, hatta çok sıkıntı stres çekerse sivilceler yaralar çıkar vucudunda,,

SaYa

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
yoooo öle bişey yok, iç dünya dışa yansır, içi sıkıntılı olan adamın saçları dökülür yada beyazlar, hatta çok sıkıntı stres çekerse sivilceler yaralar çıkar vucudunda,,
[/quot

14 15 yaşına giren gençlerde de sivilce çıkıyor bunlara kim çektiriyor acaba :)

SaYa

Well-known member
yani şunu söylemek istiyorum insan vücuduyla ilgili bu tür değişikliklerin tek sebebi kadınlar değil .... bazen ırsi bazen hastalık bazen yukarıda dediğim gibi çok daha farklı sebeplerdir v.s..............

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
kaç kadının çileden saçları dökülmüş :) oysaki şöle bir etrafınıza bakın kaç tane kel erkek var :) değirmende ağartmadılar elleriyle yolmadılar dimi işte sebebi hatunlar :) :p
kac tane erkek hanımından dayak yemiş,kac tane erkek hanımı yuzunden karakolluk olmuş,kac tane erkek hanımı yüzünden pskolojisi bozulmuş...
tam tersi oluyor,ve nedeni hep erkekler...

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
kac tane erkek hanımından dayak yemiş,kac tane erkek hanımı yuzunden karakolluk olmuş,kac tane erkek hanımı yüzünden pskolojisi bozulmuş...
tam tersi oluyor,ve nedeni hep erkekler...

ben kocası yüzünden karakolluk olan kadın duymadım,, ve eşi yüzünden psikolojisi bozulup saçları dökülende erkeklerdir.. kadının ise evde yaptığı evham ve kuruntudan başka bişey değildir.

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
ben kocası yüzünden karakolluk olan kadın duymadım,, ve eşi yüzünden psikolojisi bozulup saçları dökülende erkeklerdir.. kadının ise evde yaptığı evham ve kuruntudan başka bişey değildir.

hayret bide doğu erkeğisiniz,aaa doğru ya ,siz batıda yetişmiştiniz,,
ben bunları laf olsun diye yazmadım,doğuda bu olaylar cok var...
her iki tarafta tahkiki imana sahib değilse sonuc budur...
erkekte de bayanda da...

T

Tarihci19

Misafir
doğrudur, ben doğudaki olmaması gereken vakıaları kastetmiyorum, konuşarak anlaşılan yerler içindir söylediklerim, zaten konuşma esası olduğu için burdaki erkeklerin başında saç kalmıyor :) doğuda kadının konuşma hakkı olmadığından(bazı yerlerdinde) erkeğin ömrü kadın sayesinde tükenmiyor ama orda da hayat şartlarının zor olması yine saçları döküyor elbet..

hasret

Well-known member
Tarihci ' Alıntı:
doğrudur, ben doğudaki olmaması gereken vakıaları kastetmiyorum, konuşarak anlaşılan yerler içindir söylediklerim, zaten konuşma esası olduğu için burdaki erkeklerin başında saç kalmıyor :) doğuda kadının konuşma hakkı olmadığından(bazı yerlerdinde) erkeğin ömrü kadın sayesinde tükenmiyor ama orda da hayat şartlarının zor olması yine saçları döküyor elbet..

buna cok güldüm abi :)

T

Tarihci19

Misafir
hasret ' Alıntı:
sağol abi,zaten dünkü olaydan dolayı cok uzgunum,düsündükce mideme kıramp giriyor,ama nedir diye sorma yorum yapmak istemiyorum...

aaaaa böyle merakta bırakılırmı insan şimdi söyle söyle.. (söylenebilecek bişeyse)

hasret

Well-known member
şikayetler bölümünde önce hayırlı olsun bölümünü,sonrada benim actığım özür dilerim bölümünü okuyun,anlarsınız...

T

Tarihci19

Misafir
bi iki gündür gelemiyorum foruma şimdi girdim,, gidip bakayım bakalım neymiş..

T

Tarihci19

Misafir
yahu neyse ben pek bişey anlamaıdm bi işten hayırlısı.. kimse kimseyi kırmasın kimse kimseyi yanlış anlama meylinde olmasın kimse kimsenin hatasını büyüterek ısıtıp ısıtıp önüne getirmesin böle yaparsak sorun yok :)