elhamdullillah ismimden memnum Allah Razı olsun Anamdan da babamdan da
H hudhud Active member 13 Ağu 2008 #21 elhamdullillah ismimden memnum Allah Razı olsun Anamdan da babamdan da
Z zeyhak_ Well-known member 29 Ağu 2008 #23 Gül-i İkra' Alıntı: Zeynep! Genişletmek için tıkla ... ...
N nurunalanur Well-known member 7 Kas 2008 #24 ismimi o kadar çok sewiorum kii.. tuba nur.. sewilmez mi bu isim yaa Rabbim anne we babamdan çook çooooooook razı olsun. ama..zeyneb de olsa olurdu
ismimi o kadar çok sewiorum kii.. tuba nur.. sewilmez mi bu isim yaa Rabbim anne we babamdan çook çooooooook razı olsun. ama..zeyneb de olsa olurdu
G genççevreci Active member 22 Kas 2008 #27 sude beyza özellikle de beyza kızım olursa ismi özüne tecelli etsin diye sude beyza ismini vermek isterim birgün..
sude beyza özellikle de beyza kızım olursa ismi özüne tecelli etsin diye sude beyza ismini vermek isterim birgün..
H HAFIZ Well-known member 22 Kas 2008 #28 artık bizden geçti evlatlarımıza inşallah.. muhammed musab da benim taa içime yer etmiş inş. eşimizle hemfikir oluruz da hayalimz gerçekleşir. ismiim mübarek bir dağ ismi. seviyorum..
artık bizden geçti evlatlarımıza inşallah.. muhammed musab da benim taa içime yer etmiş inş. eşimizle hemfikir oluruz da hayalimz gerçekleşir. ismiim mübarek bir dağ ismi. seviyorum..
L Leyli_Efruz Well-known member 11 Ocak 2009 #34 SeYeLaN' Alıntı: (seçilmiş)mustafa olsa olurdu.. Genişletmek için tıkla ... :022::022::022:adın mı değişti ki:032::032:
SeYeLaN' Alıntı: (seçilmiş)mustafa olsa olurdu.. Genişletmek için tıkla ... :022::022::022:adın mı değişti ki:032::032:
H HAYA Sevdam Davam 12 Ocak 2009 #36 benim adımdanda memnunum hak razı olsun annemden ve babamdan dua ile
D duru Active member 12 Ocak 2009 #37 ismim kulaktan dolma konuldugu için pek razı oldugumu söyleyemem eger öyle bi şansım olsa 'ecrin' olsun isterdim..
ismim kulaktan dolma konuldugu için pek razı oldugumu söyleyemem eger öyle bi şansım olsa 'ecrin' olsun isterdim..
R Ruh Well-known member 12 Ocak 2009 #38 Ben memnunum.. Ya ismiyle musemma derler ya oyle iste.. Gerci babamın ogrencisi koymus ama Allah razı olsun
Ben memnunum.. Ya ismiyle musemma derler ya oyle iste.. Gerci babamın ogrencisi koymus ama Allah razı olsun
L Leyli_Efruz Well-known member 12 Ocak 2009 #39 Hadra' Alıntı: Ben memnunum.. Ya ismiyle musemma derler ya oyle iste.. Gerci babamın ogrencisi koymus ama Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... adınız ne ki acaba:011::011:çok merak ettim :011:
Hadra' Alıntı: Ben memnunum.. Ya ismiyle musemma derler ya oyle iste.. Gerci babamın ogrencisi koymus ama Allah razı olsun Genişletmek için tıkla ... adınız ne ki acaba:011::011:çok merak ettim :011: