kişilik testi buyrun

nurhadimi

üye Sorumlusu
Cevap: Kendi kişiliğinizi test edin

fasafisooooooooooooooooooooooooooooooooooooo:014::dft007:

bi kerem ben havai değilim tamam mı hemde düşüncesiz de değilim

hem sanane ne diye ifşa ettin beni

hani benim bi gülbahçem varya o bana hep der uyuzun öde gideni geri durmayanı gülbahçem dönde aynaya iyi bak:p:015:

fasafiso

Well-known member

ben seni ifşa etmedim sadece benziyo dedim geldin kendin kendini ifşa ettin öle değilim böle değilim die demek ki diğer yazılanların hepsi benziyo :p

nurhadimi

üye Sorumlusu

ben seni ifşa etmedim sadece benziyo dedim geldin kendin kendini ifşa ettin öle değilim böle değilim die demek ki diğer yazılanların hepsi benziyo :p

teşekkür edreim bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler di mi ama

yahut at atın yanında kala kal ya huyundan alır ya suyunda di mi ama

biraz daha ister misin :gül:

nurhadimi

üye Sorumlusu

ay 57 çıktı ama

yazmak istemediğimden değil hayret bişey ya

bir pc yi iki kişi kullanıyoruz ondan dolayı sıra gelmediği için yazamadım

kendimden mi utanacam ne demek bu ya

nuriye

Well-known member

ay 57 çıktı ama

yazmak istemediğimden değil hayret bişey ya

bir pc yi iki kişi kullanıyoruz ondan dolayı sıra gelmediği için yazamadım

kendimden mi utanacam ne demek bu ya
aaa kardesim niye kendinden utacaksin o nasil söz:confused:herkesin bir kisiligi vardir cok neseli insanlara her zaman imrenmisimdir:038:

endemik

Member
41 - 50 Puan İnsanlar sizi taze, canlı, çekici, eğlendirici, pratik ve daima ilginç
birisi olarak görürler; her zaman ilgi odağı olan ama çok aşırıya kaçmayacak kadar da dengeli birisi.. İnsanlar sizi ayrıca iyiliksever,
düşünceli, anlayışlı ve kendilerini neşelendiren ve rahatlatan birisi
olarak tanırlar.

hımmm... bilmemki :005:

nimet06

Well-known member
31 - 40 Puan İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

:048:çok doğru.bazen şikayetçi olmuyor değilim.ama bu yaştan sonra da huy değitiremem ki.bende hep canlı,hızlı konuşan ,atak indanlara imrenirim bazen .yakın çevrem. hep çok soğuk,sakin ,mesafeli olduğumu söylerler.neyseki kızım babasına çekmiş huy olarak benim tam tersim.:021:

Mücahide3

New member
31 - 40 Puan İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz.

ewet doğru =)

sahici159

Well-known member
31 - 40 Puan İnsanlar sizi mantıklı, ihtiyatlı, dikkatli ve pratik birisi olarak görürler. Sizi zeki, yetenekli ve hünerli ama alçak gönüllü olarak tanırlar. Çok hızlı arkadaşlık kurmayan, ama arkadaşlarına karşı çok sadık olan ve onlardan da aynı şeyi bekleyen birisiniz. eh sanırım doğru.....arkadaşlara sormak lazım...