Masa üstüne güvenen varmı bakim

T

Tarihci19

Misafir
masa-st-.jpg

biraz iç karartıcı gelebilir ama gayet ciddidir masamın üstü :)

T

Tarihci19

Misafir
özge ' Alıntı:
YOK YOK ABİ ÇOK ASİL BİR MASAÜSTÜ :)
TAM SENLİK ;D

evet gercekten benlik, siyah ı çok severim, arabamda silahımda masaüstümde farenin ok u da bende siyah... :) gayet asildir ve en ciddi renktir bana göre .._________________________________________________
fezapilotu ' Alıntı:
iç kararticida lafmi, :O :O :O bu sayfanin onunde oturursan ,tabi arabesk dinlersin:)

ne yahu pempe mi olsaydı :)

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
evet gercekten benlik, siyah ı çok severim, arabamda silahımda masaüstümde farenin ok u da bende siyah... :) gayet asildir ve en ciddi renktir bana göre .._________________________________________________
ne yahu pempe mi olsaydı :)
pembe degilde az renkli bi duvar kagidi fena olmazdi hani ::)
...........................................................................................
buda benim masa ustu .)

T

Tarihci19

Misafir
oofff bune böyle, yazık gözlerine ve zihnine, bu karmakarışık resme bakarsan ve bu resmin üzerinde simgeleri görmeye çalışırsan gözlerinde zihninde yorulur, renkli istiyorsan ille, sol tarafı simgelerin bulunduğu taraf daha sade veya tek renk olsun..

FaKiR

Meþveret Bþk.
Tarihci ' Alıntı:
oofff bune böyle, yazık gözlerine ve zihnine, bu karmakarışık resme bakarsan ve bu resmin üzerinde simgeleri görmeye çalışırsan gözlerinde zihninde yorulur, renkli istiyorsan ille, sol tarafı simgelerin bulunduğu taraf daha sade veya tek renk olsun..
:O:-\ :-\ :-\ :-\
...........

BU NASIL HOCAM .) .)

istiðna

Active member
hulusi ' Alıntı:

Malum bizimkide ihtiyar işi..ölümü unutmam lazım..kalmadı başka beklediğimiz... ( aşk ile yanan nesli ati vardı,oda geldi ve geliyorlar maşallah.. )
ben hulusi abinikini cok begenmiştim.keske olsaydıda bende bende arka plana bırakabılseydım demiştim..hatta oradan aldım ama dosyalar yuzunden cok karmasık olmustu.
ve benım kalbımın en ınce hatıratlarını duyan zat gecen gun forumda fotograflara bakarken karsıma cıkardı ve cok mutlu oldum.ben yollayamıyorum ama benımkıde aynı hulusı abınınkının aynısı.hulusi abi sizden izinsiz aldım .hakkınızı helal edin.