Mustafa Cilasun
Well-known member
Eskimeyen izler yadıyla ve hicranıyla!
[FONT=Georgia, serif]Hayli zamandır[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Niyetleniyordum yazmaya ve anlatmaya[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sinemde depreşen sancıların figanıyla,küllenmeyen harıyla[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Ruhumu firkate salan ah u zarın nidasıyla, gözyaşları yakamı bırakmaz nasılsa[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Niyetleniyordum yazmaya ve anlatmaya[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sinemde depreşen sancıların figanıyla,küllenmeyen harıyla[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Ruhumu firkate salan ah u zarın nidasıyla, gözyaşları yakamı bırakmaz nasılsa[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Endişem vardı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nihayetinde yıllar içimde biten zamandı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Feryadım duyulmayacak mıydı, yoksa geri dönecek mektup hicrandı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Kanayan bir yara olunca, müddet-i nefes hüzün yaşatan acı zerkeden bir ahı vardı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nihayetinde yıllar içimde biten zamandı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Feryadım duyulmayacak mıydı, yoksa geri dönecek mektup hicrandı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Kanayan bir yara olunca, müddet-i nefes hüzün yaşatan acı zerkeden bir ahı vardı[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Önce düşündüm[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Geçmişin izlerine sessizce nazar ettim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Naif ve sukunetli kalbini hiç üzmemiştim, lakin yine de naçar olan bendim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Dil susunca, gözler boşluğa bakınca, gönülde burukluk başlayınca evet, çekildim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Geçmişin izlerine sessizce nazar ettim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Naif ve sukunetli kalbini hiç üzmemiştim, lakin yine de naçar olan bendim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Dil susunca, gözler boşluğa bakınca, gönülde burukluk başlayınca evet, çekildim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nasıl söylerdim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Asabiyet içinde nefeslenen canı görmez miydim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sen asla vazgeçemezdin, en kutsallarım derdin,ister istemez sukut ettim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nedenlerine inmeni çok bekledim,şecaat ve korkuyla bedelleşmeni niye bekledim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Asabiyet içinde nefeslenen canı görmez miydim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sen asla vazgeçemezdin, en kutsallarım derdin,ister istemez sukut ettim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nedenlerine inmeni çok bekledim,şecaat ve korkuyla bedelleşmeni niye bekledim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Bıraktığın gibiyim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Halini cezbeden nazarın resminde avareyim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Tefekkür ettikçe mecnuna hep hak veririm, davasından geçmez imrenirim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Lakin bahtım için sabırla irkilirim, çünki iraden senin, tercihin olmuştur kaderin[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Halini cezbeden nazarın resminde avareyim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Tefekkür ettikçe mecnuna hep hak veririm, davasından geçmez imrenirim[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Lakin bahtım için sabırla irkilirim, çünki iraden senin, tercihin olmuştur kaderin[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sokaklar suskun[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yapraklar ferini terk ediyor, kalbime sesleniyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Ruhum hala direniyor, nefesim bazen kesilse de bir umut içinde bekliyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Her ne hikmetse firkatin nidası işitilmiyor,sessizliğin çaresiz boynumu büküyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yapraklar ferini terk ediyor, kalbime sesleniyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Ruhum hala direniyor, nefesim bazen kesilse de bir umut içinde bekliyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Her ne hikmetse firkatin nidası işitilmiyor,sessizliğin çaresiz boynumu büküyor[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Olsun, sen üzülme[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nefesin keder içinde bizar olmasın, sürur seninle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Dilerim ki kalbi kanaatin şevkine düçar olmuştur, umutların kanatlanmıştır[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yeter ki burukluk yaşama kalbinde, hasretin sancısı bulunmasın o ülfetli sinende[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nefesin keder içinde bizar olmasın, sürur seninle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Dilerim ki kalbi kanaatin şevkine düçar olmuştur, umutların kanatlanmıştır[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yeter ki burukluk yaşama kalbinde, hasretin sancısı bulunmasın o ülfetli sinende[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]En son nameni okudum[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sessizce ve hicranla kokladım yine ümit içinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Var ettiğin sevgi hala içimde,dinmeyen hicran sanki bahtımın nağmesinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Hangi kitabı okusam, sayfalarında kaybolup diyarların insicamını yaşasam bile[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sessizce ve hicranla kokladım yine ümit içinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Var ettiğin sevgi hala içimde,dinmeyen hicran sanki bahtımın nağmesinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Hangi kitabı okusam, sayfalarında kaybolup diyarların insicamını yaşasam bile[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Neyleyim ki hal böyle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yıllara sari yalnızlığım ruhumun mevkiinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Gözlerin her zaman kapansa yine, kalbim ağlıyor sen hiç bilmesende[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yazıyor kalem, yazdıranın hükmünde, ruhum ve gönlüm sanki hala bal seninle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yıllara sari yalnızlığım ruhumun mevkiinde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Gözlerin her zaman kapansa yine, kalbim ağlıyor sen hiç bilmesende[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Yazıyor kalem, yazdıranın hükmünde, ruhum ve gönlüm sanki hala bal seninle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Olsun kederlenme[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nasılsa duymayacaksın hissiyatımı yine[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Hazan ne kadar güzel resmediyor ruhumdan ilzam olan ukteler sinemde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sessiz kalmak, kanaat içinde yanmak, sabırla boyanıp hüzünle yaşamak azmiyle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Nasılsa duymayacaksın hissiyatımı yine[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Hazan ne kadar güzel resmediyor ruhumdan ilzam olan ukteler sinemde[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Sessiz kalmak, kanaat içinde yanmak, sabırla boyanıp hüzünle yaşamak azmiyle[/FONT]
[FONT=Georgia, serif]Mustafa CİLASUN[/FONT]