NEDENSE AŞKA DAİR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nevzatt

Well-known member
4jr_interesant5cp4ij2x1x.jpg

buda benden azcık romantik olayım :angel:

Eyvàh!

Well-known member
ates ve su

Ateş bir gün suyu görmüş yüce dağların ardında sevdalanmış onun deli dalgalarına. Hırçın hırçın kayalara vuruşuna, yüreğindeki duruluğa Demiş ki suya: Gel sevdalım ol, Hayatıma anlam veren mucizem ol...

Su dayanamamış ateşin gözlerindeki sıcaklığa al demiş; Yüreğim sana armağan... Sarılmış ateşle su birbirlerine sıkıca, kopmamacasına... Zamanla su, buhar olmaya, ateş, kül olmaya başlamış. Ya kendisi yok olacakmış, ya aşkı...

Baştan alınlarına yazılmış olan kaderi de yüreğindeki kederi de alıp gitmiş uzak diyarlara su... Ateş kızmış, ateş yakmış ormanları... Aramış suyu diyarlar boyu, günler boyu, geceler boyu Bir gün gelmiş, suya varmış yolu Bakmış o duru gözlerine suyun, biraz kırgın, biraz hırçın. Ve o an anlamış; aşkın bazen gitmek olduğunu. Ama gitmenin yitirmek olmadığını....

Ateş durmuş, susmuş, sönmüş aşkıyla. İşte o zamandan beridir ki: Ateş sudan, su ateşden kaçar olmuş.. Ateşin yüreğini sadece su, Suyun yüreğini Sadece ateş alır olmuş...

Benim Yüreğimi Kim Alacak....
anladım ben...
Kara Toprak....

Eyvàh!

Well-known member
Askin Gözü Neden Kör

:-X :angel:_________________________________________________
AŞKIN GÖZÜ NEDEN KÖR

uzuun zaman,insanlar dünya`ya ayak basmadan önce;iyi huylar ve kötü huylar ne yapacaklarını bilmez bir vaziyette dolanıyorlarmış.

Bir gün toplanmışlar ve her zamankinden daha sıkkkın oturuyorlarken SAFLIK ortaya bir fikir atmış,

-`Neden saklambaç oynamıyoruz?`Hepsi bu fikri beğenmiş;Saklambaç oynamaya karar vermişler.ÇILGINLIK bağırmış;"Ebe olmak istiyorum,ebe olmak istiyorum!"Hiç kimse ebe olupta ÇILGINLIK`ı arayacak kadar çıldırmadığı için kabullenmiş.
ÇILGINLIK,bir ağaca yaslanıp saymaya başlamış; 1,2,3..ŞEFKAT,AY`ın boynuzuna asılmış,İHANET çöp yığınının içine girmiş,SEVGİ bulutların arasına kıvrılmış,YALAN bir taşın altına saklanacağını belirtip,her zamanki gibi yalan söyleyip gölün dibine saklanmış,TUTKU dünyanın merkezine gitmiş,PARA HIRSI içine girmeye çalıştığı çuvalı yırtmış.ÇILGINLIK saymaya devam etmiş,79,80,81,82...

AŞK`ın dışında bütün iyi huylar ve kötü huylar o ana kadar saklanmış.AŞK;kararsız olduğu gibi nereye saklanacağınıda bilmiyormuş{bu sizi şaşırtmamalı;hepimiz AŞK`ı yakalamanın ne kadar zor olduğunu biliriz}.
Ve ÇILGINLIK saymaya devam ediyor;95,96,97...Tam 100`e vardığı anda,AŞK sıçrayıp güllerin arasına saklanmış.ÇILGINLIK bağırmış;"Sağım,solum sobe,geliyorum!..

"Arkasını dönmüş,TEMBELLİK`le gözgöze gelmiş.Çünkü onun saklanacak enerjisi yokmuş.Sonra ŞEFKAT`i AY`ın boynuzunda,İHANET`i çöplerin arasında,SEVGİ`Yİ bulutların arasında,YALAN`I gölün dibinde,TUTKU`yu dünyanın merkezinde görüp sobelemiş.Biri hariç;AŞK.ÇILGINLIK umutsuzluğa kapılmış,son hedefini bir türlü bulamıyormuş. Belkide kendiliğinden ortaya çıkıp sobelenen-HASRET,hasretten olsa gerek dayanamayıp,ebenin kulağına fısıldamış,`AŞK,güllerin arasında saklanıyor.`Yine görmeyen ÇILGINLIK,eline çatal şeklinde bir sopa alıp güllerin arasına çılgınca saplamış,saplamış,saplamış.
Taki yürek burkan bir haykırma onu durdurana kadar.AŞK,elleriyle yüzünü kapatıp ortaya çıkmış.Parmaklarının arasından sicim gibi kan akıyormuş.ÇILGINLIK,elindeki çatal sopayı yanlışlıklada olsa AŞK`ın iki gözüne saplayıp kör etmiş.`Ne yaptım ben,ne yaptım ben?`diye bağırmış;`Seni kör ettim,nasıl onarabilirim?`ve AŞK,yanıt vermiş;"Gözlerimi geri veremezsin.Ama benim için bir şey yapmak istersen,klavuzum olabilirsin."İşte o günden beri,AŞK`ın gözü kördür,ÇILGINLIK her zaman yanındadır

:angel:

guldostu

Member
öyle bir ask ki gök yüzü gözlerim yamuryüklü bulutlar gibiyim..
öyle bir ask ki yanar bedenim de gönlüm..
Ben bende deyilim cok ten candan vaz gectim..

Eyvàh!

Well-known member
Hoşçakal Sevgili

Saatimi gidişine ayarladım.. Sanki hiç gitmemişsin gibi.. Gidişinden sonra bir an bile geçmemiş gibi..

Sensiz zamanlarda boşluklardayım.. Kaybolmuşum.. Düşüyorum sürekli..​
Gidişini izlemekte mi vardı ardından.. Hani hayallerimiz.. Hani düşlerimiz.. Hani yaşayacaklarımız vardı.. Hani hep biz vardık.. Ve hep biz olacaktık..

Hani bahçeli küçük bir evimiz olacaktı.. İçinde ' ßiz ' olduğumuz..​
Hani aşkımızın en değerli hediyesini tadacaktık.. Sen anne ben baba olacaktım...

Konussana sevdiğim.. Ve söyle bana..
Kim ısıtacak seni soğuk ve yanlız gecelerde.. ?​
ßir damlasına bile kıyamadığım gözyaslarını kim silecek.. ?​
Kim güldürecek yüzünü.. Gülüşüne ömrünü adayarak..

Sen şimdi tüm sorulardan habersiz, yaşamaktasın kabuğunda..
ßen ise sana soramadığım sorular.. Ve kalbimde sevdanla gidiyorum uzaklara.. ßilmiyorum yolum nereye..​

ßelki sonuma yolculuğum.. ßelki yeni umutlara.. Her zaman içimde hiç bitmeyecek sevdanla.. Hoşçakal Sevdiğim...
::)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...