SELAMÜN ALEYKÜM

T

Tarihci19

Misafir
Katregül ' Alıntı:
Bende yeniyim istiğnaya gösterdiğiniz alaka BOŞ bence ne gerek var?

MADEM ODA BİR FANİDİR DEMEKTİRKİ DEĞMİYOR ALAKA-İ KALBE. :laugh:

epi topu bir hoşgeldin demek kalbi bi alakamıdır? bu insanlık gereği adab ı muaşeret gereğidir.

her selam alıp hoşgeldin diyene kendisi karşılık verme inceliği gösterdiği için kendisine daha çok yazı yazılmış, bu gayet normal..

Katregül

Member
Bu sitede espiri yapmadan cevap yazmak gibi bir kaide varsa söyleyin bizde bileleim ona göre cevap yazalım.

hem ben istiğna kardeşimi çok sevdiğim için takılıyorum.BU kardeş bu espiriye bozulmadığına göre onun için sorun olmadığına göre sizin içinde sorun olmasın

hknco

Well-known member
İnşallah öyle olur ...
_________________________________________________Ya hu siz çocukmusunuz ! böyle eften püften didişiyorsunuz ... Zaten katregül benim tanıdığım katre ise Elhamdülillah adımlarını yanlış atmaz İnşallah böyle çocukça konulara takılmayınız.

Katregül

Member
istiğna ' Alıntı:
arkadaslar yapmayın.durun.anladım benı bolusemıyosunuz.ama gerek boyle seylere. :)
bızden once acaba sıte ne durumdaydı cok merak edıyorum.mavf ettık mı ne. :-[yonetıcı ablıer sıze bı ey soylemek ıstıyorum.kım bu sıtenın belasını versın dedıyse gıdın ona soylyın duası kabul oldu.allah belanızı yolladı.agrılılar olarak ;D
[/quo

istiğna kardeş espiriyi espiri olarak anlayan,art niyetle bakmayan ve yapılan espiriye ince bir espiri ile cevap verecek inceliğe sahip bir insan GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ

T

Tarihci19

Misafir
Katregül ' Alıntı:
Bu sitede espiri yapmadan cevap yazmak gibi bir kaide varsa söyleyin bizde bileleim ona göre cevap yazalım.

hem ben istiğna kardeşimi çok sevdiğim için takılıyorum.BU kardeş bu espiriye bozulmadığına göre onun için sorun olmadığına göre sizin içinde sorun olmasın

"""""""Bende yeniyi m istiğnaya gösterdiğiniz alaka BOŞ bence ne gerek var?"""""" bu cümlede istiğna ya değil bize hitab ediyorsunuz.. bizi de, bize takılacak kadar tanımıyorsunuz.. haliyle burda istiğna için değil bizim için sorun olup olmadığı önemli..
mademki evvelden tanışsınız latife etmişsiniz elbette bizim için de sorun değil, sadece bu cümleniz bana ciddi söylenmiş gibi geldi o nedenle ciddiye aldım ve o şekilde cevap verdim. _________________________________________________
istiğna ' Alıntı:
yeni gördüm abi.Allah razı olsun.aktif mi pasif mi bakıcaz gidisata ona gore kararımızı verıcez.

ecmain olsun, maşallah şimdiden 250 mesaj göndermişsin aktifliğinden şüphem yok :)