tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
"Dünyada hükümet süren, hükmeden her kavmin, hattâ insan eti yiyen yamyamların, hattâ vahşî, canavar bir çete reisinin bir usulü var, bir düsturla hükmeder. Siz hangi usulle bu acip tecavüzü yapıyorsunuz? Kanununuzu ibraz ediniz. Yoksa bazı alçak memurların keyiflerini kanun mu kabul ediyorsunuz? Çünkü böyle hususî ibâdâtta kanun yapılmaz ve kanun olamaz."(Mektubat - Yirmidokuzuncu Mektup)

:)

yunus44

Active member
bakın yamyamlara dil uztmayın
ordada hizmet başladı . Malatyadan bir kardeş ilgileniyor.
geçen sene konferans yapılmıştı.
BEDİÜZZAMAN VE ABORJİN(yamyam) GENÇLİĞİ diye :)
Duymasınlar üzülürler o abiler

Yalnýz Kurt

New member
Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Forum sayfanızda yeniyim..

Beni de aranıza kabul ederseniz minnetdar olacağım..

Es-Selamü Aleyküm Verahmetullah

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Yalnız Kurt ' Alıntı:
Selamün Aleyküm Arkadaşlar

Forum sayfanızda yeniyim..

Beni de aranıza kabul ederseniz minnetdar olacağım..

Es-Selamü Aleyküm Verahmetullah

Aleykumselam ..

Hoş geldiniz @Yalnız Kurt Forum Üyeliğiniz hayırlı olsun..

Estağfirullah bizlerin kabul etme gibi lüksleri yok sizler bizleri kabul ederde herdaim muhabbetimize ortak olursanız bizleri bahtiyar etmiş olursunuz...

Selam ve Dua ile Allah'a Emanet Olunuz..

seddülbahir

Yeni Üye
arkadaşlar bu size burada ilk mesajım inş. son olmaz...bu site ne işe yarar bilmem ama buradaki arkadaşların br gün insanlık için çok işe yarayabileceklerini düşünüyorum. ALLAH (cc) sizlere ve sizlerden olanlara her daim yardımcı olsun... gönlünüzdeki muhabbet ve iman siz gözlerinizi kapatıp açtıkca artsın ve sizleri yüce emelinize ulaştırsın. şimdilik ALLAH'a(cc) emanet olun! s.a

Eyvàh!

Well-known member
a.s vayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yeni uyemizde gelmisssss hos gelmis uye nasilsin seni bi yerden gozum isiriyo ama neyseee!!! ;D

seddülbahir

Yeni Üye
yok yok kardeş sen gözüne inanma her gördüğün aslında doğru değildir ;) hem bak insanlık bakmakla görmenin arasındaki farkı anlayamadığı için 'hüsran' la uğraşıyo :) sen aklına gelenden gözüne pay çıkarma;)

Eyvàh!

Well-known member
ehi ehi desemmi!
bak uye yinede benim gozum yanilmaz bunu boyle bill husran diosa vardir bi bildigi ;)

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
ve aleykumselam @seddülbahir

Hos Geldiniz üyeliğinizin hayırlı olması ümidiyle ..

Selam ve Dua ile Allah'a Emanet Olunuz...

yunus44

Active member
Şu anda kalbim şöyle inliyor, ben de ihtiyarsız yazıyorum:
Hazret-i Üstadın gösterdiği yol, aynen Kur'ân'ın cadde-i kübrâsıdır; ondan ayrılmayalım, hizmetten kaçmayalım, fütur getirmeyelim. Sermayesi yalan ve yalancılık olan siyaset propagandaları, sû-i kesbimizle kazanılan ve bugün tevarüs edilen fena şeylere karşı, kaderi itham derecesinde muradullaha müdahaleye cesaret etmeyelim.
Biz abdiz; sebeb-i hilkatimiz, Seyyidimizi, Yaratanımızı, Râzıkımızı bilmek ve bulmaktır.
Hülâsa-i mevcudat olan Peygamberimiz vasıtasıyla inzal ve ikram buyurulan Kur'ân'ın ahkâmına ve o Hazretin sünnetine tevfik-i harekete bezl ü gayret edelim.
İşte o Nur elimizde mürebbî, yanımızda muarrif, aramızda Nurları neşre mürebbî ve muarrifimizi dinlemeye çalışalım.

Biz vazife-i ubudiyeti yapalım, netice-i mükâfatı, Hâlık-ı Rahîmimize bırakalım.
Yekdiğerimize en büyük yardım olan duayı da esirgemeyelim.
Risale-i nur külliyatından
Albay Hulûsi Beyin fıkrasıdır

yunus44

Active member
seddülbahir hoş geldin. denizlere set olmak zor iştir. dalga kıran kardeşim.
gel bu dalgaları beraber kıralım inşallah

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
seddülbahir ' Alıntı:
isminizde fikriniz gibi olacaksa seçilmiş en güzel isimlerden biri olurdu lemalar... hoşbuldum... hoşca oldum..

Temennileriniz için münteşekkürüm ; zati kullanma amacım karanlıkda kalan kör noktalarımı Onun cilvesi ile aydınlatmak :)

...

Selam ve Dua ile...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...